Szanaszét szivatják Elton Johnt egy brit oltáspárti videóban

2021.02.10. 20:35

Két veterán szupersztárral, egyben lovaggal, igazi angol humorral átitatott videót csinált a brit egészségügyi hatóság, amelyben Michael Caine-t az egekbe magasztalják, Elton John pedig megkapja, hogy töpszli.

Szanaszét szivatják Elton Johnt egy brit oltáspárti videóban

A vakcinaellenesség ellen forgatott videót a brit egészségügyi hatóság, a National Health Service (NHS), amely szerdától látható. A videóban a 73 éves Sir Elton John és a 87 éves Sir Michael Caine szerepel – mintha egy oltáspárti reklám próbafelvételén vennének részt.

Elton Johnt szanaszét szivatják, már a bemutatkozása is előbb túl megjátszott, aztán túl száraz a rendező szerint.

Aztán Michael Caine-t utánozva kell bemutatkoznia.

Majd Elton John pár mondatban elmondja, mennyire fontos az oltás a koronavírus-járvány visszaszorításához, és hogy mennyire biztonságosak a vakcinák, ez angol humoron túli igazi üzenet.

Majd a színészi képességeit cikizik, ahogy eljátssza, hogy megkapta az oltást: „Ez meg mi volt, Elton? – Ez voltam én, ahogy színészkedem – Rendben, vágjuk ki.” Mindezek után még dalra is fakad, de végül a nem sok jót sejtető

„oké, Elton, majd kiértesítünk”

választ kapja, amire meg is sértődik.

Következik Michael Caine, aki, miután megapja az oltást, elmondja, hogy egyáltalán nem fájt neki. „Nem sokan tudják ezt”, mondja nyomatékosan, mire az egekbe dicsérik.

„Claire, mondja meg a kis töpszlinek, hogy nem kapta meg a szerepet”,

hangzik el még a végén a stáblista alatt.

A briteknél egyébként nincs nagy gond az oltásellenességgel, a társadalom 85 százaléka beadatná magának a covid-oltást, ez volt az eredménye egy 2020 szeptemberi felmérésnek.

A magyarok körében a KSH legutóbbi, január utolsó hetében végzett felmérése alapján már a válaszadók kétharmada mondja, hogy beoltatná vagy talán beoltatná magát, decemberben még csak az egyharmad állította ezt az IDEA Intézet Azonnalinak készített felmérésében..

NYITÓKÉP: NHS-videó, képernyőfotó, Youtube 

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek