+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Vass Csaba
2020. december 22. kedd, 07:23
Olvastál már mesét szeretteidnek a koronavírusról? Elhoztuk neked André Ferenc hiánypótló művét, ami egy 2020-at megélt gyerek könyvespolcáról sem hiányozhat.

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

 

Senkinek sem könnyű a koronavírus-járvány alatt, pláne azoknak a családoknak nem, ahol kisgyerek is van, hiszen nem könnyű elmagyarázni, hogy kinek-mikor és miért kell otthon ülnie, miért nem lehet meglátogatni a nagyit, meg egyáltalán mi ez az egész felfordulás, ami a világban zajlik.

 

Na, ebben fog segíteni mindenkinek André Ferenc Bújócskaverseny (Koinónia kiadó, Kolozsvár, 2020) című verses mesekönyve, amit a szerző a koronavírus-járvány első hulláma alatt írt, és ami rendkívül játékos és szórakoztató módon meséli el a gyerekeknek, hogy

 

mi is ez a nagy felfordulás, ami jelenleg a világunkban zajlik.

 


ANDRÉ FERENC: BÚJÓCSKAVERSENY. ILLUSZTRÁCIÓ: FAZAKAS NOÉMI.

 

Természetesen, ahogyan az egy jó mesekönyvhöz illik, a felnőttek is remekül szórakoznak, miközben felolvasnak gyermekeiknek, azzal pedig nem fogok sokat spoilerezni, ha elárulom, hogy néhány utalást csak a felnőttek érthetnek meg igazán belőle.

 

A könyvet egyébként online is meg lehet rendelni, de mi az Azonnalinál azt is el tudjuk intézni, hogy

 

ha a szerzőtől vásárolod most meg, akkor azokat dedikálva eljuttatjuk hozzád.

 

Persze ha a könyv már megvan neked, és dedikáltatni szeretnéd, akkor abban is tudunk segíteni: mindkét esetben csak annyit kell tenned, hogy írsz nekünk egy e-mailt a vass.csaba@azonnali.hu címre, a többit majd ott megdumáljuk.

 

FAZAKAS NOÉMI ILLUSZTRÁCIÓJA A BÚJÓCSKAVERSENYBŐL.

 

Ha érdekel részletesebben, hogy miről is szól ez a történet, esetleg a szerzőről szeretnél többet megtudni, akkor olvasd el ezt a vele készült interjút, vagy nézd meg videóban, hogy mit mond a szerző a kötetéről.

 

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Az orosz cég így biztosan nem vehet részt a dukovany-i atomerőmű bővítésében. Szombaton Csehország 18 orosz diplomatát utasított ki.

Szilágyi György Jobbik-alelnököt indítják Jakab Péterék az előválasztáson a Budapest 14. választókerületben, ahol az előző két parlamenti választáson a Fidesz jelöltje nyert.

Az Európai Bizottság német elnöke protokollhibát vétett, amikor a kabinetfőnökével utasíttatta vissza az ukrán elnök meghívását Kijevbe.

Elszabadult a képregényboom Magyarországon, tele vagyunk jobbnál jobb címekkel: ötöt ajánlunk a klasszikusoktól Harari világmegfejtéséig!

Budapest a költségvetéséből egymilliárd forintot különített el arra, hogy a politikusok helyett a városlakók dönthessék el, hogy mit fejlesszenek ebből a pénzből. De mire akarják költeni az adóforintokat a budapestiek?

Az elmúlt egy hónapban adták be az eddigi összes covid elleni oltás 58 százalékát, de ez nem egységesen oszlik el a világon. Mutatjuk, hogyan áll az oltásokkal Közép-Európa!

Sebastian Kurz osztrák kancellár sajtóinformációk szerint az FPÖ elnökével azt tervezte, hogy a szélsőjobboldali pártra cseréli le a Zöldeket a kormányban. Az FPÖ-frakció akadályozta ezt meg.

A hét kérdése

Annyi érv és ellenérv merült fel a nyitás kapcsán, hogy mi nem tudunk dönteni, mondjátok el ti, mit gondoltok helyesnek!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

A popzenészek és sztársportolók legújabb bevételi forrásáról Bornemissza Márkkal, az egyik legsikeresebb cipőbolthálózat, a Footshop magyar brand managerével beszélgettünk.

Az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozta az EU-s védettségi igazolásról szóló tervet. Lattmann Tamás nemzetközi jogásszal elemeztük, hogyan válhat valóra. Podcast!

Horváth Máté, a Dürer Kert koncertszervezője az Azonnalinak néhány részletet elárult arról, hogyan fog kinézni a lockdown utáni Dürer. Podcast!

Az 1848-as forradalomra és szabadságharcról szeretünk egy jó adag nemzeti mázzal és pátosszal leöntve gondolkodni. De mi köze a nemzeti ünnep lezüllesztéséhez Torgyán Józsefnek? Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás