+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Vass Csaba
2020. december 17. csütörtök, 07:08
Mi tehetné még édesebbé és otthonosabbá karácsonyunkat, mint az, ha szeretett miniszterelnökünk mikulássapkás arcmása köszön vissza ránk a nagyszobában felállított fenyőről?

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

 

Mivel én ügyes újságíró voltam,

 

ezért nekem már a Mikulás meghozta a karácsonyfadíszként használható orbánviktoros mézeskalácsot,

 

viszont azok, akik kevésbé voltak ügyesek az elmúlt évben - mondjuk nem tartották be a kormányrendeleteket, este 8 után elkérték a szomszéd kutyáját, hogy flangálhassanak a lakóhelyük fél kilométeres körzetében –, azoknak saját maguknak kell beszerezniük ezt a már-már nélkülözhetetlen karácsonyfadíszt.

 

 

NEReménykedjen senki, hogy jó kifogást találhat arra, hogy miért nincs ott a miniszterelnök a fán.

 

Tessék gyorsan regisztrálni az Instagramra, ha eddig még nem tette volna meg, és abban a minutumban bekövetni createdbynusi oldalát, ahol a 2020-as év legmenőbb mézeskalács-karácsonyfadíszeit lehet beszerezni.

 

A merészebb vállalkozók a Télapónak öltözött Szájer József mézeskalácsit is megvásárolhatják,

 

de müllercecíliás mézeskalácsot is akaszthatunk a fánkra, hogy mindig emlékeztessen arra, hogy a korlátozásokat az ünnepek alatt sem javallott megszegni.

 

 

Az oldalon egyébként számtalan más képpel, mémmel és logóval ellátott mézeskalácsot találhatunk, tetszés szerint válogathatunk belőlük, hogy mosolyt csaljunk szeretteink arcára.

 

Vásárlókedvű olvasóinknak javasoljuk, hogy a rendelés lebonyolításáért írjanak Instagramon az oldal üzemeltetőjének, hiszen további részletekkel ő tud majd szolgálni, annyit elárulhatunk, hogy a postázás megoldható.

 

Addig is: a legszebb karácsonyfát mindenkinek!

 

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A német Zöldek hétfőn döntik el: Baerbockkal vagy Habeckkel lesz-e esélyük az ország történetében először zöld kancellárt adni. Vajon kit és mit támogatnak a két magyar zöldpártnál? Megkérdeztük.

Az iskolák is újra teljesen nyitva vannak, bár az osztályokban továbbra is viselni kell a maszkot. Az országban heteken belül jöhet a teljes nyitás.

Az orosz cég így biztosan nem vehet részt a dukovany-i atomerőmű bővítésében. Szombaton Csehország 18 orosz diplomatát utasított ki.

Szilágyi György Jobbik-alelnököt indítják Jakab Péterék az előválasztáson a Budapest 14. választókerületben, ahol az előző két parlamenti választáson a Fidesz jelöltje nyert.

Az Európai Bizottság német elnöke protokollhibát vétett, amikor a kabinetfőnökével utasíttatta vissza az ukrán elnök meghívását Kijevbe.

Elszabadult a képregényboom Magyarországon, tele vagyunk jobbnál jobb címekkel: ötöt ajánlunk a klasszikusoktól Harari világmegfejtéséig!

Budapest a költségvetéséből egymilliárd forintot különített el arra, hogy a politikusok helyett a városlakók dönthessék el, hogy mit fejlesszenek ebből a pénzből. De mire akarják költeni az adóforintokat a budapestiek?

A hét kérdése

Annyi érv és ellenérv merült fel a nyitás kapcsán, hogy mi nem tudunk dönteni, mondjátok el ti, mit gondoltok helyesnek!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

A popzenészek és sztársportolók legújabb bevételi forrásáról Bornemissza Márkkal, az egyik legsikeresebb cipőbolthálózat, a Footshop magyar brand managerével beszélgettünk.

Az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozta az EU-s védettségi igazolásról szóló tervet. Lattmann Tamás nemzetközi jogásszal elemeztük, hogyan válhat valóra. Podcast!

Horváth Máté, a Dürer Kert koncertszervezője az Azonnalinak néhány részletet elárult arról, hogyan fog kinézni a lockdown utáni Dürer. Podcast!

Az 1848-as forradalomra és szabadságharcról szeretünk egy jó adag nemzeti mázzal és pátosszal leöntve gondolkodni. De mi köze a nemzeti ünnep lezüllesztéséhez Torgyán Józsefnek? Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás