+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Szűcs Petra
2020. december 16. szerda, 07:12
Ha az egész környezetbarátosdi hidegen hagy, akkor is sokkal egyedibb ajándék egy ízlésesen kinéző natúrszappan kerámia szappantaróval, mint egy tusfürdő a szétbrandelt műanyagdobozban.

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

 

Ha te az az ember vagy, aki a drogériákban kapható előrecsomagolt sampon + tusfürdő + dezodor csomaggal tudja le a nagynénit/nagybácsit/irodai Jézuskát (amit jó eséllyel most nagy eséllyel megúszol), akkor idén karácsonykor szintet léphetsz.

 

Műanyag neszeszerbe pakolt műanyag flakonos pacsulik helyett ajándékozhatsz természetes összetevőkből álló, magyar kisvállalkozók által készített, ízlésesen csomagolt illatszereket is

 

– és ezért még csak egy DM-ig sem kell elmenned, mert a neten összeválogathatod őket. Vagy maradhatsz hű önmagadhoz és választhatsz egy előre összeállított karácsonyi dobozt is.

 

A Napvirág Natúrkozmetikumokat itthon, kézzel készítik, natúr alapanyagokból, és arra is figyelnek, hogy valóban lebomló, visszaváltható vagy újrahasznosítható csomagolást használjanak. Ha ez az egész környezetbarátosdi hidegen hagy, akkor is sokkal egyedibb ajándék egy amúgy ízlésesen kinéző natúrszappan egy kerámia szappantaróval, mint egy tusfürdő a brandelt dobozban.

 

A millió natúrszappan mellett árulnak fürdőbombákat, natúr testápolókat, szilárd samponokat, van férfiaknak szánt kéz- és lábápóló krém,

 

de még kutyamancs-hidratáló kenőcs is.

 

Ha itt sem találsz semmi értelmes ajándékot, akkor jövőre inkább tényleg csak „együtt töltött időt” ajándékozz a nagynénédnek.

 

GRAFIKA: Vitárius Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A német Zöldek hétfőn döntik el: Baerbockkal vagy Habeckkel lesz-e esélyük az ország történetében először zöld kancellárt adni. Vajon kit és mit támogatnak a két magyar zöldpártnál? Megkérdeztük.

Az orosz cég így biztosan nem vehet részt a dukovany-i atomerőmű bővítésében. Szombaton Csehország 18 orosz diplomatát utasított ki.

Szilágyi György Jobbik-alelnököt indítják Jakab Péterék az előválasztáson a Budapest 14. választókerületben, ahol az előző két parlamenti választáson a Fidesz jelöltje nyert.

Az Európai Bizottság német elnöke protokollhibát vétett, amikor a kabinetfőnökével utasíttatta vissza az ukrán elnök meghívását Kijevbe.

Elszabadult a képregényboom Magyarországon, tele vagyunk jobbnál jobb címekkel: ötöt ajánlunk a klasszikusoktól Harari világmegfejtéséig!

Budapest a költségvetéséből egymilliárd forintot különített el arra, hogy a politikusok helyett a városlakók dönthessék el, hogy mit fejlesszenek ebből a pénzből. De mire akarják költeni az adóforintokat a budapestiek?

Az elmúlt egy hónapban adták be az eddigi összes covid elleni oltás 58 százalékát, de ez nem egységesen oszlik el a világon. Mutatjuk, hogyan áll az oltásokkal Közép-Európa!

A hét kérdése

Annyi érv és ellenérv merült fel a nyitás kapcsán, hogy mi nem tudunk dönteni, mondjátok el ti, mit gondoltok helyesnek!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

A popzenészek és sztársportolók legújabb bevételi forrásáról Bornemissza Márkkal, az egyik legsikeresebb cipőbolthálózat, a Footshop magyar brand managerével beszélgettünk.

Az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozta az EU-s védettségi igazolásról szóló tervet. Lattmann Tamás nemzetközi jogásszal elemeztük, hogyan válhat valóra. Podcast!

Horváth Máté, a Dürer Kert koncertszervezője az Azonnalinak néhány részletet elárult arról, hogyan fog kinézni a lockdown utáni Dürer. Podcast!

Az 1848-as forradalomra és szabadságharcról szeretünk egy jó adag nemzeti mázzal és pátosszal leöntve gondolkodni. De mi köze a nemzeti ünnep lezüllesztéséhez Torgyán Józsefnek? Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás