Műanyag tusfürdőscsomag helyett. Adventi naptár #16

Szerző: Szűcs Petra
2020.12.16. 07:12

Ha az egész környezetbarátosdi hidegen hagy, akkor is sokkal egyedibb ajándék egy ízlésesen kinéző natúrszappan kerámia szappantaróval, mint egy tusfürdő a szétbrandelt műanyagdobozban.

Műanyag tusfürdőscsomag helyett. Adventi naptár #16

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

Ha te az az ember vagy, aki a drogériákban kapható előrecsomagolt sampon + tusfürdő + dezodor csomaggal tudja le a nagynénit/nagybácsit/irodai Jézuskát (amit jó eséllyel most nagy eséllyel megúszol), akkor idén karácsonykor szintet léphetsz.

Műanyag neszeszerbe pakolt műanyag flakonos pacsulik helyett ajándékozhatsz természetes összetevőkből álló, magyar kisvállalkozók által készített, ízlésesen csomagolt illatszereket is

– és ezért még csak egy DM-ig sem kell elmenned, mert a neten összeválogathatod őket. Vagy maradhatsz hű önmagadhoz és választhatsz egy előre összeállított karácsonyi dobozt is.

A Napvirág Natúrkozmetikumokat itthon, kézzel készítik, natúr alapanyagokból, és arra is figyelnek, hogy valóban lebomló, visszaváltható vagy újrahasznosítható csomagolást használjanak. Ha ez az egész környezetbarátosdi hidegen hagy, akkor is sokkal egyedibb ajándék egy amúgy ízlésesen kinéző natúrszappan egy kerámia szappantaróval, mint egy tusfürdő a brandelt dobozban.

A millió natúrszappan mellett árulnak fürdőbombákat, natúr testápolókat, szilárd samponokat, van férfiaknak szánt kéz- és lábápóló krém,

de még kutyamancs-hidratáló kenőcs is.

Ha itt sem találsz semmi értelmes ajándékot, akkor jövőre inkább tényleg csak „együtt töltött időt” ajándékozz a nagynénédnek.

GRAFIKA: Vitárius Bence / Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek