Földöntúli üzenetre bukkantunk a rákospalotai monolitnál. EZT NEM FOGOD ELHINNI!

2020.12.16. 10:10

Stabil fémszerkezet? Emberek tucatjait oda vonzó látványosság? Igen, a rákospalotai kutyafuttatónál található fémoszlopról van szó. A dolgok mögé akartunk látni, és közben egy rejtélyes üzenetbe is belefutottunk.

A utah-i sivatag, Kalifornia, Belgium és Románia után a budapesti XV. és XVI. kerület közötti réten is felbukkant egy rejtélyes fémoszlop, ami az elé kihelyezett tábla szerint az Intergalaktikus Föderáció adománya a helybélieknek. A rákospalotai kutyafuttató, ahol a fémoszlop található, lassan már igazi turistaparadicsommá avanzsálódott, és nemcsak a helybélieket vonzza a területre, de azokat is, akik a földönkívüliekkel való kapcsolatot keresik.

Egyébként nem csak az rejtély, hogy az objektum honnan érkezett, és kik állíthatták fel, de egyelőre azt sem lehet biztosan tudni, hogy a földterület, ahol található, melyik önkormányzathoz tartozik valójában. Az Azonnalinál próbáltunk a végére járni a dolgoknak, viszont a rejtélyek egyre tovább szaporodtak, ahogy igyekeztünk felgöngyölíteni azokat, sőt:

a helyszínen egy rejtett üzenetre is bukkantunk,

így most már előttünk sem kétséges, hogy a Földön túlról igyekeznek kapcsolatba lépni velünk, és egy közelgő veszélyre szeretnék felhívni a figyelmünket az idegenek. Nem mindennapi felvételek következnek!

Vitárius Bence

Az ember, aki rajzol, amíg a többiek írnak.

olvass még a szerzőtől
Vass Csaba
Vass Csaba az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek