Plakátok és printek a kiürült bulinegyedből. Adventi naptár #7

Szerző: Szűcs Petra
2020.12.07. 11:01

A Printa Rumbach Sebestyén utcai boltja tágas, nem fürdik karácsonygiccsben, ráadásul tele van jobbnál jobb printekkel, plakátokkal, ruhákkal és gyerekcuccokkal.

Plakátok és printek a kiürült bulinegyedből. Adventi naptár #7

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy létezik olyan üzlet, ahová nyugodtan bemehetsz akár egy adventi szombaton is, nem lesz tömeg, nem ordít majd valami agyonjátszott karácsonyi sláger, és nem kell műhavasra fújt műkarácsonyfák között szlalomozva kétségbeesetten kutatnod használható ajándékok után? Kételkedsz?

A Printa Rumbach Sebestyén utcai boltja tágas, mindig békés, nem fürdik karácsonygiccsben, ráadásul tele van jobbnál jobb dolgokkal,

amiket magadnak vagy másoknak is boldogan megvehetsz. Elsősorban printekben és plakátokban erős a felhozatal, de nagy a választék fenntartható anyagból készült, praktikus és kényelmes ruhadarabokból is. Van például külön kollekciójuk home office-hoz is, főleg nőknek.

Aki próbált már jómódú, városi liberális szülők gyerekének ajándékot venni, az tudja, hogy ez a feladat nagyjából a lehetetlennel egyenlő, hiszen a kis lurkónak amúgy is megvan már mindene, és

a szülei nem engednek be a házba semmit, ami műanyag, heteronormatív, nem fejlesztő vagy Montessori.

A Printában kapható gyerekcuccokba azonban azok az anyukák és apukák (vagy apukák és apukák, stb.) sem tudnak majd belekötni, akik úgy olvassák a gyereknek a Meseország mindenkiét, mintha nem lenne holnap. Vannak aranyos mintás body-k, természetes anyagú párnababák és menő Budapest piktogramos memóriajáték is, különböző gyerekszobába való képekről nem is beszélve.

Ha ezek után sem vagy hajlandó személyesen kitenni a lábad otthonról az adventi hétvégéken, még mindig adhatsz egy esélyt a webshopjuknak – az tutira víruskompatibilis, és kijárási tilalom idején is látogatható.

GRAFIKA: Vitárius Bence / Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek