+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Szűcs Petra
2020. december 7. hétfő, 11:01
A Printa Rumbach Sebestyén utcai boltja tágas, nem fürdik karácsonygiccsben, ráadásul tele van jobbnál jobb printekkel, plakátokkal, ruhákkal és gyerekcuccokkal.

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

 

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy létezik olyan üzlet, ahová nyugodtan bemehetsz akár egy adventi szombaton is, nem lesz tömeg, nem ordít majd valami agyonjátszott karácsonyi sláger, és nem kell műhavasra fújt műkarácsonyfák között szlalomozva kétségbeesetten kutatnod használható ajándékok után? Kételkedsz?

 

A Printa Rumbach Sebestyén utcai boltja tágas, mindig békés, nem fürdik karácsonygiccsben, ráadásul tele van jobbnál jobb dolgokkal,

 

amiket magadnak vagy másoknak is boldogan megvehetsz. Elsősorban printekben és plakátokban erős a felhozatal, de nagy a választék fenntartható anyagból készült, praktikus és kényelmes ruhadarabokból is. Van például külön kollekciójuk home office-hoz is, főleg nőknek.

 

Aki próbált már jómódú, városi liberális szülők gyerekének ajándékot venni, az tudja, hogy ez a feladat nagyjából a lehetetlennel egyenlő, hiszen a kis lurkónak amúgy is megvan már mindene, és

 

a szülei nem engednek be a házba semmit, ami műanyag, heteronormatív, nem fejlesztő vagy Montessori.

 

A Printában kapható gyerekcuccokba azonban azok az anyukák és apukák (vagy apukák és apukák, stb.) sem tudnak majd belekötni, akik úgy olvassák a gyereknek a Meseország mindenkiét, mintha nem lenne holnap. Vannak aranyos mintás body-k, természetes anyagú párnababák és menő Budapest piktogramos memóriajáték is, különböző gyerekszobába való képekről nem is beszélve.

 

Ha ezek után sem vagy hajlandó személyesen kitenni a lábad otthonról az adventi hétvégéken, még mindig adhatsz egy esélyt a webshopjuknak – az tutira víruskompatibilis, és kijárási tilalom idején is látogatható.

 

GRAFIKA: Vitárius Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Az orosz cég így biztosan nem vehet részt a dukovany-i atomerőmű bővítésében. Szombaton Csehország 18 orosz diplomatát utasított ki.

Szilágyi György Jobbik-alelnököt indítják Jakab Péterék az előválasztáson a Budapest 14. választókerületben, ahol az előző két parlamenti választáson a Fidesz jelöltje nyert.

Az Európai Bizottság német elnöke protokollhibát vétett, amikor a kabinetfőnökével utasíttatta vissza az ukrán elnök meghívását Kijevbe.

Elszabadult a képregényboom Magyarországon, tele vagyunk jobbnál jobb címekkel: ötöt ajánlunk a klasszikusoktól Harari világmegfejtéséig!

Budapest a költségvetéséből egymilliárd forintot különített el arra, hogy a politikusok helyett a városlakók dönthessék el, hogy mit fejlesszenek ebből a pénzből. De mire akarják költeni az adóforintokat a budapestiek?

Az elmúlt egy hónapban adták be az eddigi összes covid elleni oltás 58 százalékát, de ez nem egységesen oszlik el a világon. Mutatjuk, hogyan áll az oltásokkal Közép-Európa!

Sebastian Kurz osztrák kancellár sajtóinformációk szerint az FPÖ elnökével azt tervezte, hogy a szélsőjobboldali pártra cseréli le a Zöldeket a kormányban. Az FPÖ-frakció akadályozta ezt meg.

A hét kérdése

Annyi érv és ellenérv merült fel a nyitás kapcsán, hogy mi nem tudunk dönteni, mondjátok el ti, mit gondoltok helyesnek!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

A popzenészek és sztársportolók legújabb bevételi forrásáról Bornemissza Márkkal, az egyik legsikeresebb cipőbolthálózat, a Footshop magyar brand managerével beszélgettünk.

Az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozta az EU-s védettségi igazolásról szóló tervet. Lattmann Tamás nemzetközi jogásszal elemeztük, hogyan válhat valóra. Podcast!

Horváth Máté, a Dürer Kert koncertszervezője az Azonnalinak néhány részletet elárult arról, hogyan fog kinézni a lockdown utáni Dürer. Podcast!

Az 1848-as forradalomra és szabadságharcról szeretünk egy jó adag nemzeti mázzal és pátosszal leöntve gondolkodni. De mi köze a nemzeti ünnep lezüllesztéséhez Torgyán Józsefnek? Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás