+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Galavits Patrik
2020. október 12. hétfő, 21:06
A 32 éves Bussza Krisna zokogott, mikor megtudta, hogy az amerikai elnök elkapta a koronavírust.

Vasárnap szívinfarktust kapott és meghalt a 32 éves indiai Bussza Krisna, aki Donald Trump amerikai elnök feltétlen rajongójaként vált ismertté.

 

A férfi elkötelezettsége jeléül korábban egy szentélyt is berendezett az elnöknek, amelybe egy életnagyságú Trump-szobrot is emelt, ez előtt pedig szertartásokat is bemutatott.

 

Krisna a közép-indiai Tupranban hunyt el, és nem kizárt, hogy halálának köze van Trump koronavírusos fertőzéséhez. Mikor ugyanis tudomást szerzett róla, hogy az elnök és neje, Melania is elkapta a koronavírust, két nappal ezt követően, október 4-én egy kétségbeesett videóüzenetben számolt be érzéseiről.

 

FOTÓ: PHAM HOANG / FACEBOOK

 

„Szomorú vagyok, mert Trump megfertőződött. Szerelemben élek az istenemmel az elmúlt négy évben” – zokogott a kamerába a Times of India szerint Krisna.

 

A férfi tényleg természetfeletti tulajdonságokkal ruházta fel Trumpot: korábban azt állította, hogy

 

az elnök megjelent álmában, és biztosította róla, hogy India le fogja győzni Pakisztánt a 2019-es krikett-világbajnokságon.
 

Az álma egyébként valóra vált.

 

Krisna aggodalma az elnökért ráadásul indokolatlannak tűnik, hiszen már elhagyhatta a kórházat, és újra teljes gőzzel kampányol az újraválasztásáért.

 

NYITÓKÉP: Bussza Krisna az általa emelt Trump-szoborral

FOTÓ: El Fatom / Facebook

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Szájer József ereszcsatornán menekülős botránya elvitte a hetet nem csak az Azonnalinál, de egész Magyarországon. Mit szólnak az ügyhöz az utcán?

Lengyel lapértesülés szerint nem ez a legkomolyabb probléma vele kapcsolatban.

Mindezt ráadásul úgy tették meg a korábbi elnököt, Igor Dodont támogató képviselők, hogy korábban még pont ők szavazták meg Dodonnak, hogy irányíthassa a titkosszolgálatot.

Tovább szolgálhatnád derék fejdelmed / Ha nem tsaltak volna így tőrbe tégedet!

Mindez válasz a franciaországi iszlám merényletekre. A belügyminiszter szerint az iszlám radikalizmus terjesztésének jeleit fogják keresni a hatóságok.

Kényelmes pozíció ezt leírni, pedig nincs így. A Paradigma Intézet az Azonnalin!

A hét kérdése

Tud-e jönni a Jézuska, ha marad az este nyolcas kijárási tilalom? Hogyan korlátozzuk a szilveszteri bulikat? Dönts te, mielőtt a kormány döntene!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

December 16-án délután 4-től, szigorúan online, regisztrálni is kell hozzá. Érdemes.

Ezt is szerettétek

Leginkább úgy, hogy nem veszel semmit. A karácsonyi vásárlási láz beindulása előtt környezetvédelmi szakemberekkel jártunk utána, hogy lehetünk zöldebbek.

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

Magyarország első szociális söréhez hírességek sora adja a nevét. Hogyan lehetsz szuperhős a sörivással? Miért áll bele a csapatuk megosztó témák támogatásába is? Podcast!

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Ahogy nő a koronavírus-fertőzöttek száma, úgy gyűjtenek egyre többen közvetlen tapasztalatot a járványügyi intézkedésekről. Ez alól az Azonnali szerkesztősége sem volt kivétel. Podcast!

Sem Kirgizisztán, sem Bolívia nincs a világpolitikai érdeklődés középpontjában, pedig az utóbbi hetekben mindkét országban sorsfordító változások történtek. Ezekről szól az e heti Helyzet!

Léteznek-e valóban Fidesz-árvák, akiket meg tudnak szólítani? Hogy állnak az ellenzéki összefogáshoz? Hallgasd meg, hogy mit mondott erről Pálinkás József és Ábrahám Júlia! Podcast.

Twitter megosztás Google+ megosztás