Hanyadrendű probléma a mihazánkosoknak a „melegpropaganda“?

Szerző: Petróczi Rafael
2020.10.04. 13:13

A Mi Hazánk mozgalom nem csak ledarálta a Meseország mindenkié mesekönyvet, de tüntetést is rendezett ellene. A résztvevők elmondták az Azonnalinak, mely könyveket daráltatnák le még szívesen, és eleve miért tartanak egy mesekönyvtől. Videó!

A Mi Hazánk szélsőjobboldali párt utcára vonult a Meseország mindenkié mesekönyv ellen, mert szerintük az homoszexualitásra ösztönözné a gyerekeket. A párt elnökhelyettese, Dúró Dóra korábban le is darálta a könyvet. A könyvdaráló politikus mellett a tüntetésen felszólalt Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, Szakács Árpád, kormánypárti publicista és Osztie Zoltán, katolikus pap, aki többek között arról beszélt, hogy nem hajlandó érzékenyedni.

Volt tüntető, aki más könyveket is ledarálna: Esterházy Péter műveit említette például.

Többen azt hangsúlyozták, hogy nem a melegekkel van bajuk, hanem az LGBTQ-ideológiával. Például nem akarják, hogy a homoszexuálisoknak olyan sorsuk legyen ma, mint Oscar Wildenak volt. Részletek a videóban.

Petróczi Rafael
Petróczi Rafael az Azonnali korábbi újságírója

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politológusként. Az Azonnali gyakornoka, majd belpolitikai újságírója volt 2017-2021 között.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek