+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Szűcs Donát
2020. szeptember 11. péntek, 15:15
Ha egy üzlet beindul: Tóta W. Árpád is megszólítva érezte magát az Azonnali Bayer Zsolttal készített interjújában. Egy könyvnyi anyagot levelezne össze a kormánypárti publicistával.

„Most aktuálisan nem tudom, kit rühellek legjobban odaátról, talán Tóta W-t, de valószínűleg bárkivel le tudnék ülni. A személyes találkozók sokat mérsékelnek ezen, mert

 

valószínűleg ha én Tóta W-vel leülnék, akkor nem azzal kezdeném, hogy menj a kurva anyádba”

 

– ezt mondta Bayer Zsolt az Azonnalinak abban a csütörtökön megjelent interjúnkban, ami azóta nagy visszhangot váltott ki. Bayer az interjúban sok más dolog mellett arról is beszélt, hogyan viszonyul egymáshoz az egyébként kiegyensúlyozott személyisége és hogy közéleti ügyekben sokszor elborul az agya. A publicista azt is elmondta, hogy meglepődött a Gulyás Mártonnal való beszélgetésén is: bár általában nehezen viseli el őt, de személyesen teljesen normálisan sikerült eszmét cserélniük.

 

Úgy tűnik, hogy nem Gulyás az egyetlen, aki hajlandó lenne leülni Bayerrel: Tóta W. Árpád, a HVG publicistája megszólítva érezte magát az interjúban, mondván valóban el lehetne beszélgetni kultúrharcról, és sok más érdekes témáról is. Tóta W. azonban a személyes beszélgetés helyett más megoldást javasol Facebook-posztjában:

 

„Akármilyen jót kvaterkáznánk, közönség előtt ez nem lehet fesztelen, a borzalmas, vérszagra gyűlő tagság miatt, és abból akad sajnos elég itt is, ott is. Ráadásul a profitot is lenyelné valaki más. Különben is,

 

a mi mesterségünk az írás, nem a színművészet. Tudok jobbat, egy beszélgető-könyvetskét.”

 

 

Az Azonnali telefonon utolérte Bayer Zsoltot az ötlettel kapcsolatban, aki elmondta:

 

várja Tóta W. nyitólevelét.

 

Bár Bayer szerint kérdéses, hogy létre tudna-e jönni egy könyvnyi anyag kettejük levelezéséből, az első lépésnek akkor sem egy kiadóval való megállapodást, hanem Tóta neki címzett, a projektet beindító nyitólevelét tartaná.

 

NYITÓKÉP: Tóta W. Árpád / Facebook, Varsányi Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Rettenetes tsudák estek meg, a Gonosz bélyegével kérkedők ingerlik 's gúnyolják az igazakat.

A parlamenten kívüli Progresszív Szlovákia csak azt szeretné, hogy valaki más legyen a kormányfő, Robert Fico és Peter Pellegrini exminiszterelnökök viszont népszavazást írnának ki az előrehozott választásról.

Még mindig befizethetik az elmaradt hathavi tb-tartozást azok, akiknek emiatt elvileg február 12-től már az életmentő beavatkozásokért is fizetniük kéne, derült ki Tállai András parlamenti válaszából.

Előtte a román hatóságok „régészeti szempontból érdektelen” térséggé nyilvánították a területet.

Szerinte az EU-nak végre fel kéne ismernie, kik az ellenfelei és kik a szövetségesei. Az Orbánnal szemben gyenge EU-politikáért részben a német ipari lobbit teszi felelőssé.

Politikusokhoz köthető szervezetek és teljes médiacsalád működik magyar állami pénzből, és jut pénz a DAC focicsapatnak is.

A hét kérdése

Arról még senki sem beszélt, hogy ezeket pontosan mire is lehetne felhasználni, azt viszont tudjuk, hogy jönnek. Dönts te!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

A Helyzet-interjúban vendégünk Miklósy Krisztián synthwave zenész, akivel kitárgyaltuk, hogyan válik valósággá lassan a nyolcvanas évek sci-fijeinek retrofuturizmusa. Podcast!

Hogyan hat a klímaváltozásra a CSOK Vági Márton szerint? Csalár Bence divatblogger pedig a magyarok ízléséről, a divattal való kapcsolatukról és a magyar vidék divatjáról mesélt. Podcast!

Szálinger Balázs költővel beszéltünk, aki elmondja, miért vonult ki a városból és a Facebookról, és mi köze a költészethez a verses reklámoknak és Krúbinak.

Van-e a magyar politikában még élet Facebook nélkül? Ezt a kérdést vitatjuk meg az elején! A második fele: meglepetés!

Megújult a Helyzet, az Azonnali podcastja! Prieger Zsolt, az Anima Sound System frontembere mesél cigányságról, vírusról és jellemfejlődésről.

Mennyire estek be az árak a fővárosban és vidéken? Érdemes várni a lakásvásárlással vagy eladással? Ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgettünk a Helyzetben! Podcast.

Twitter megosztás Google+ megosztás