+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2020. július 7. kedd, 10:09
A Windows File Recovery évtizedes szenvedésnek vethet véget: nem kell attól tartanunk, hogy véletlenül töröljük az értékes dokumentumainkat!

Nagy változás várható azok életében, akik akaratuk ellenére végleg megszabadulnak egy fájltól: a Microsoft ingyenes helyreállító programot adott ki, és bár még csak fejlesztési fázisban van, a Microsoft Store-ból már be is szerezhető.

 

Mivel a Windows File Recovery nevet kapott program egyelőre mindenféle parancssorokkal futtatható csak, szerencsére a támogatói oldalon elég hülyebiztosan elmagyarázzák, hogyan kell használni, ha esetleg nem tudjuk kivárni az elvileg készülő grafikus felületet, bár angolul azért érdemes hozzá tudni.

 

A program nem tud mindent visszahozni, de a lényeget igen: Office-dokumentumokért, PDF-, JPEG-, MP3- és ZIP-fájlokért már nem kell aggódni,

 

tehát gyakorlatilag csak a nélkülözhetetlen videóinkat kell olyan helyre mentenünk, ahonnan tuti nem töröljük le egy gyengébb pillanatban.

 

A program SD-kártyán és USB-n is tud dolgozni.

 

Ami még fontos, hogy érdemes hozzá a Windows 10 legújabb verzióját használni.

 

KIEMELT KÉP: Movieclips Classic / Youtube

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A vírus reprodukciós rátája közben 1 alá esett náluk, azaz egyre kevésbé terjed.

A kezdeményezők szerint több tucat település vehetett részt az akcióban. A Minority Safepack elkaszálása ellen tiltakoztak.

Ezen a' héten egy lubok leplezi le az orosz nép ellenségit.

Hangörökség: Maurice, a kakas harca nem volt hiábavaló.

A sikeres alkotmányos vádeljárás jelentősége Trump diszkvalifikálása lenne egy következő elnökválasztásról.

Három hónap alatt szállítják le az összesen kétmillió adag Szputnyik V-vakcinát.

Egy év kell legalább a szakértő szerint, hogy beindulhasson a tavaly decemberben alapított cégnél egy covid-vakcina tömeges gyártása.

A hét kérdése

Még ugyan nem látni, mikor lesz vége a lockdownnak, de álmodozni azért lehet. A hét kérdésében pont ezt kell tenni!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Megújult a Helyzet, az Azonnali podcastja! Prieger Zsolt, az Anima Sound System frontembere mesél cigányságról, vírusról és jellemfejlődésről.

Mennyire estek be az árak a fővárosban és vidéken? Érdemes várni a lakásvásárlással vagy eladással? Ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgettünk a Helyzetben! Podcast.

A kormányra kerülő RMDSZ akár három minisztériumot is kaphat Romániában. A választáson meglepően jól szereplő szélsőjobboldal azonban a koalícióban is okozhat zavart.

A magyar kormánypárt egyre szorultabb helyzetben van a Néppártban, a vétó hatásait pedig elszámította Orbán Viktor. Helyzet Stefano Bottonival és Hegedűs Dániellel!

Leginkább úgy, hogy nem veszel semmit. A karácsonyi vásárlási láz beindulása előtt környezetvédelmi szakemberekkel jártunk utána, hogy lehetünk zöldebbek.

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Twitter megosztás Google+ megosztás