Miért tüntetnének először a képviselők a veszélyhelyzet végén? Videó!

2020.06.15. 18:51

Mennének-e tüntetni a politikusok a veszélyhelyzet végével? Miért tüntetnének először? Kéne-e az amerikai antirasszista tüntetésekhez hasonló Magyarországon? Kormánypárti és ellenzéki képviselők válaszolnak!

Kedden szavazhat az országgyűlés a koronavírus-járvány miatt bevezetett veszélyhelyzet végéről, ami többek között azt jelenti, hogy újra lehet gyülekezni, tehát tüntetni is!

Parlamenti képviselőket kérdeztünk arról, hogy

a várható döntésen felbátorodva mennek-e majd tüntetni, és ha igen, akkor miért fognak először az utcára vonulni.

Ha már tüntetés, az Egyesült Államokban zajló antirasszista demonstrációkról is megkérdeztük a véleményüket.

A fideszes Lezsák Sándor tüntetni nem, csak kitüntetni készül majd augusztus huszadikán, a szocialista Bangóné Borbély Ildikó pedig azonnal megy demonstrálni. Hogy miért, azt szerinte majd az állampolgárok döntik el.

Az országgyűlésben függetlenként ülő, mi hazánkos Fülöp Erik szerint pártja részt venne egy békementen, mert ők békepártiak, de kiderült az is, hogy a KDNP-s Hollik István szerint Magyarországon

a hatóságok mindent megtesznek a szegregáció ellen, a gyöngyöspatai döntés esetében pedig jogszolgáltatás történt, de igazságszolgáltatás nem.

Többet viszont nem árulunk el, nézzétek meg az új Azonnali-videót!

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek