Egy 37 éves férfi halt bele a koronavírusba

Szerző: Fekő Ádám
2020.06.10. 08:45

Az elhunytnak egyetlen ismert alapbetegsége sem volt. Viszont ő az egyetlen halottja szerda reggelre a járványnak, és csak tíz új fertőzöttet regisztráltak.

Egy 37 éves férfi halt bele a koronavírusba

Tíz újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4027 főre nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma.

Elhunyt egy 37 éves férfi, akinek az eddig rendelkezésre álló információk szerint nem volt ismert alapbetegsége.

Ezzel 551 főre emelkedett az elhunytak száma, 2355-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1121 fő. Az aktív fertőzöttek 41 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 47 százlaléka budapesti. 

Jelenleg 344 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 20-an vannak lélegeztetőgépen.

Magyarország jelenleg lassan nyit, viszont szép lassan megnyílnak a szomszédaink: június 12-től Horvátországba is karantén nélkül utazhatunk.

Világszinten 7,3 millió beazonosított fertőzöttet tartanak nyilván jelenleg, majdnem 414 ezer ember halt bele a koronavírusba, 3,6 millióan viszont felgyógyultak.

KIEMELT KÉP: Vitárius Bence / Azonnali

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek