Katonának vagy közmunkásnak állnának-e inkább a képviselők? Videó!

2020.05.19. 17:32

Milyen munkát választanának az országgyűlési képviselők, ha a koronavírus-járvány miatt elvesztették volna a munkájukat? Közmunka, vagy irány a honvédség? Megkérdeztük fideszes és ellenzéki politikusoktól is.

A koronavírus-járvány miatti munkanélküliség orvoslása kapcsán a kormány és maga Orbán Viktor is többször beszélt a közmunkaprogram bővítéséről, illetve arról, hogy a honvédség is szeretettel vár minden álláskeresőt.

Dolgozni mindenféleképpen jobb, mint otthon maradni és várni a segélyt? Még akkor is, ha havi 54 ezer forintot adnak egy olyan munkáért, amihez semmi köze az embernek? Oké, hogy több, mint a semmi, de meg lehet élni ennyiből?

Az Országgyűlés irodaházánál megkérdeztünk pár képviselőt: 

ők mit választanának, ha a járvány miatt állás nélkül maradtak volna. Irány a katonaság, vagy akkor már inkább a közmunkát választanák?

Spoiler alert: közmunkásnak még az azt kitaláló párt képviselői sem állnának, a katonaság már vonzóbb néhányaknak, de hiába, mert Böröcz László ex-Fidelitas-elnököt úgysem engedné el katonának a felesége.

Azonnali-videó fideszes és ellenzéki válaszokkal!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek