Irigyled-e a vidékieket?

2020.05.04. 11:34

Hétfőtől már lesz látható jele a járvány előtti életnek vidéken, míg Budapestnek továbbra is tartania kell az eddigi kijárási korlátozásokat. Mit szólsz ehhez?

Irigyled-e a vidékieket?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Május 4. hétfőtől érvényes a kijárási korlátozások lazítása vidéken: a vidéki üzletek időkorlátozások nélkül kinyithatnak, illetve az éttermek és kávézók teraszai/kerthelyiségei és a szabadtéri strandok is látogathatók lesznek. Kötelező lesz viszont országosan is maszkot hordani és távolságot tartani az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön. Budapesten viszont még két hétig biztosan maradnak az eddigi kijárási korlátozások, így vannak már olyanok, akik a Budapest vs. vidék ellentét mesterséges élezését látják a földrajzilag szelektív új kormányzati intézkedésekben.  

De mi a helyzet veled? Szavazz!

FOTÓ: Almalomb, Hosszúhetény

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek