Kokós orgiáról vettek őrizetbe nyolc férfit a barcelonai kijárási tilalom alatt

Szerző: Fekő Ádám
2020.03.25. 07:55

Két, a kijárási tilalmat ellenőrző civilruhás rendőrre hitték azt a résztvevők, hogy a vendégek közé tartoznak.

Kokós orgiáról vettek őrizetbe nyolc férfit a barcelonai kijárási tilalom alatt

Bár az egész városban kijárási tilalom él, azért Barcelonában mégis volt pár férfi, aki inkább szórakozni akart: a helyi rendőrség nyolc embert vett őrizetben, mivel nem csak megszegték a kijárási tilalmat, de egy hajónyi droggal felturbózott orgiát rendeztek egymás közt – írja a Pink News.

Az orgiát két civilruhás rendőr buktatta le, akikre az orgiának helyt adó barcelonai lépcsőház környékén sétáltak, amikor két résztvevő azt hitte, hogy ők is a bulira érkeznek, ezért felhívták őket. A kijárási tilalom megszegését talán meg is úszták volna pénzbüntetéssel, de a lakásban nem csak a nyolc férfit találták, hanem kokaint, speedet, metamfetamin-kristályt és ecstasyt is.

Az eseményre bizonyítottan legalább harminc embert hívtak meg.

A rendőrség szerint az egyik résztvevő köhögött is, ezért bevitték koronavírus-tesztre, de negatív lett.

A Barcelona belvárosában található lakást egyébként egy hétre vették ki úgy, hogy Katalónia Spanyolország második legsúlyosabban fertőzött részének számít, az orgia szombatjára már 4200 beteget számlálva, se Spanyolországban már 40 ezer fertőzött és 3000 halott van. A spanyol miniszterelnök, Pedro Sánchez már korábban bejelentette, hogy akár drasztikus megoldásokra is lehet számítani a rendőrségtől annak érdekében, hogy elérjék az emberek otthon maradását.

Azt azért fontos kiemelni, hogy történtek nagyobb bűnök is Barcelonában a karantén alatt, például az alább látható videón!

FOTÓ: Pixabay

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek