Otthon ragadtál és hasznosan töltenéd az időd? Mutatunk egy ingyenes programozókurzust!

Szerző: Varsányi Bence
2020.03.23. 13:15

A programozók képzésével foglalkozó Green Fox Academy háromhetes, ingyenes kurzust indít a járvány miatt otthon maradt tanulni vágyóknak.

Otthon ragadtál és hasznosan töltenéd az időd? Mutatunk egy ingyenes programozókurzust!

A Green Fox Academy 2015 őszén Magyarországon az elsők között indította el kurzusait, amelyek segítségével négy hónap alatt, nulla hozott tudással szerezhetnek piacképes programozói készségeket a jelentkezők.

A kurzusokra jellemzően az IT-szektor munkaerőhiánya miatt magukat átképezni vágyók jelentkeznek, a képzés utáni elhelyezkedést a cég segíti és a magas képzési díj (450 ezertől 1 millió forintig terjednek az árak) viszonylag hamar megtérülhet.

A Green Fox Academy most viszont

mindenféle kötöttség nélkül, teljesen ingyen kínál háromhetes képzést azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt felszabadult idejüket tanulással töltenék,

és szívesen elkészítenék első webalkalmazásukat.

Összehasonlításképp: az akadémia tizennyolc hetes szuperintenzív képzése 1 millió forintba kerül, a konkurens Codecool éves képzése szintén hasonló áron mozog, viszont ezeken jóval szélesebb tudásanyagot adnak át, mint a most meghirdetetten.

Az ingyenes kurzus viszont remek lehetőség azoknak, akik csak bele akarnak kóstolni az informatika világába, vagy akár egy ideje karrierváltáson gondolkoznak, de mielőtt elköteleznék magukat egy hosszabb, költséges képzés mellett, megnéznék, hogy miről is szól ez az egész.

A Green Fox Academy már két hete távoktatásban működik, tehát

ki sem kell mozdulni otthonról a tanuláshoz, mindössze napi 4 óra szabadidőre van szükségük a jelentkezőknek

hétköznap délután 3 és este 7 között.

A kurzus első hetében a HTML-lel és a CSS-sel ismerkedhetnek meg a hallgatók, utána a Gittel, a GitHubbal és a JavaScripttel fognak foglalkozni, az utolsó héten pedig projektmunka keretében kell elkészíteniük első, éles webalkalmazásukat.

További részletek és jelentkezés itt.

NYITÓKÉP: Green Fox Academy

Varsányi Bence
Varsányi Bence az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek