+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Bukovics Martin
2020. március 22. vasárnap, 18:18
A kialakult helyzetre tekintettel. Szabadság miatt. A járványügyi helyzet miatt. A ti és a mi védelmünk érdekében. Pécs belvárosában kevés üzlet merte kiírni az ajtajára a koronavírus szót: mutatjuk a megoldásokat!

 A KIALAKULT HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL

 

SAJNOS A JELENLEG KIALAKULT HELYZET MIATT

 

COVID-19-FERTŐZÉSVESZÉLY MIATT

 

BIZONYTALAN IDEIG

 

HATÁROZATLAN IDŐRE

 

JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL

 

A JÁRVÁNY TERJEDÉSE MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN

 

A KORONAVÍRUS MIATT. DE A PÉKSÉG LEGALÁBB NYITVA VAN.

 

AZ ÚJ KORONAVÍRUS TERJEDÉSE MIATT

 

JÁRVÁNY MIATT. EGY PATIKA.

 

CSAK SIMÁN MARADJ OTTHON

 

A DOLGOZÓK ÉS A VENDÉGKÖR VÉDELMÉBEN

 

HATÁROZATLAN IDEIG

 

A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY OKOZTA RENDKÍVÜLI HELYZET MIATT

 

NEM FERTŐZ TOVÁBB FŐTT ÉTELLEL A VÍRUS

 

SZABADSÁG MIATT

 

VOLT AZÉRT,  AKI A MEGENGEDETT DÉLUTÁN HÁROM ÓRÁIG NYITVATART. PÉLDÁUL EZ A KOCSMA, AMELY NAPONTA NAGYOBB KEDVEZMÉNNYEL KECSEGTETI A VENDÉGEKET.

 

Volt azonban, aki kinyitott: Pécs ikonikus könyvesboltjának, a Bagolyfészeknek a tulajdonosa ebben az interjúban mondta el az Azonnalinak, hogy az ő boltjába koronavírus nélkül sem tudnak nagyon belépni a vásárlók, mert annyira tele van könyvekkel, és arra is válaszolt, hogy miket olvasnak az emberek a karanténban.

 

FOTÓK: Bukovics Martin / Azonnali

NYITÓKÉP: Pécs üres főterén mostanában leginkább kajafutárokat látni. Fotó: Bakó Bea / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Eddig három okból lehetett Lengyelországban abortuszt végezni, most az Alkotmánybíróság határozatának kihirdetésével már csak kettő maradt. Csütörtökre máris új tüntetéseket jelentettek be.

Folytatódik a küzdelem a hatalom és az ellenzéki politikus közt. Navalnij hívei már a második országos tüntetést szervezik szombatra, hogy elérjék szabadon bocsátását.

A 2019 májusában került elő az a videó, ami aztán Heinz-Christian Strache egykori osztrák alkancellár teljes bukásához vezetett. Most végre megszólalt a csapda egyik kitervelője: így zajlott le Strache lépre csalása. Kalandos, filmbe illő részletek!

Egy egri kávézó tulajdonosa tavaly februárban indította a vállalkozását, de márciusban már be kellett zárnia. Májusban újranyitott, novemberben újra bezárt, február elsején pedig megint ki fog nyitni a tiltás ellenére is. Miniinterjú!

A független képviselő a budapesti orosz nagykövetség előtt tüntet egyedül,
mert egy orosz diáknak a járványra hivatkozva a
rendőrség ezt megtiltotta.

A gyógyszergyártó cég szerint az EU kötött velük túl későn szerződést, az EU szerint ők viszont rengeteg pénzt adtak az AstraZenecának, hogy ilyen véleletlenül se fordulhasson elő.

Egy lombardiai kórház elhunyt covidos betegeiről szóló aktáiban azzal szembesültek a nyomozók, hogy a betegek állapota hirtelen drasztikusan romlani kezdett.

A hét kérdése

Minden nap járványparáztató cikkek tucatjait termeli ki magából a magyar média, de van-e ezzel egyáltalán baj?

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Megújult a Helyzet, az Azonnali podcastja! Prieger Zsolt, az Anima Sound System frontembere mesél cigányságról, vírusról és jellemfejlődésről.

Mennyire estek be az árak a fővárosban és vidéken? Érdemes várni a lakásvásárlással vagy eladással? Ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgettünk a Helyzetben! Podcast.

A kormányra kerülő RMDSZ akár három minisztériumot is kaphat Romániában. A választáson meglepően jól szereplő szélsőjobboldal azonban a koalícióban is okozhat zavart.

A magyar kormánypárt egyre szorultabb helyzetben van a Néppártban, a vétó hatásait pedig elszámította Orbán Viktor. Helyzet Stefano Bottonival és Hegedűs Dániellel!

Leginkább úgy, hogy nem veszel semmit. A karácsonyi vásárlási láz beindulása előtt környezetvédelmi szakemberekkel jártunk utána, hogy lehetünk zöldebbek.

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Twitter megosztás Google+ megosztás