+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Kiss Brigi
2020. március 13. péntek, 20:11
Amikor minden a koronavírusról szól, mit lehetne jobb húzás ingyen osztogatni választási kampány idején, mint olcsó maszkot, még ha az igazából nem is jelent valódi védelmet a koronavírussal szemben? Turcsány László nem fél felülni a korona-kampányvonatra!

Igazán nem lehet mondani, hogy a kegyeletsértő tette miatt lemondott exfideszes, de az április 5-ei salgótarjáni időközi önkormányzati választáson már függetlenként induló Turcsány László nem tesz meg mindent a kampányban, hogy újra megválasszák! 

 

Mi az, ami most a legjobban pörög mindenhol? Hát a koronavírus!

 

A volt fideszes helyi frakcióvezető szépen fel is ült a koronavonatra: (por)maszk osztogatásába kezdett, időseknek pedig még házhoz is szállítja!

 

Mielőtt sokan rohannának, hogy lecsapjanak az egyébként a koronavírus ellen tényleges védelmet nem igazán jelentő ingyen maszkra, van egy rossz hírünk: nem túl meglepő módon Turcsány kizárólag annak a salgótarjáni 3. számú választókerület lakóinak (lakcímkártya felmutatása szükséges!) ad a maszkból, ahol április 5-én időközi önkormányzatiképviselő-választást tartanak éppen az ő kegyeletsértő tette miatti lemondása okán.

 

De nem is pazaroljuk tovább a szót, megmutatjuk Turcsány maszkkampányának plakátját, ha már úgyis azt kérte facebookos posztjában, hogy osszuk meg!

 

FORRÁS: TURCSÁNY LÁSZLÓ / FACEBOOK

 

Természetesen megkerestük maszkos kampányakciója kapcsán kérdéseinkkel Turcsány Lászlót is, amennyiben a független képviselőjelölt válaszol, frissítjük cikkünket.

 

Ami a maszkokat, pláne az olcsó maszkokat illeti: azok elsősorban nem a viselőit védik a fertőzésektől, hanem mindenki mást a viselőtől.

 

Hogy kik indulnak a salgótarjáni időközi önkormányzatiképviselő-választáson, és egyáltalán miért is írtak ki új voksolást a nógrádi megyeszékhely 3. számú választókerületében arról itt írtunk részletesen.

 

NYITÓKÉP: Turcsány László Facebook-oldala

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A koronavírus-járvány terjedésének lassulásával a vakcinalicit kezdődik a nagyhatalmak között.

21 ember gyógyult fel Magyarországon az új típusú koronavírusból, míg öten elhunytak. Mutatjuk a hétfői számokat!

Szexuális utalásokból Gyurcsánynál sincs hiány, és a kormánymédiát is megcsapta a szerelem szele a héten.

21 ember gyógyult fel Magyarországon az új típusú koronavírusból, és öt új halálozásról érkezett hír.

Mivel még mindig nem fogadták el az ország 2020-as költségvetését a választás megrendezésének rá eső felét sem tudja kifizetni.

Az aktív fertőzöttek 42 százaléka budapesti eset, az elhunytaké pedig 61 százalék jelenleg.

Madridot például teljesen lebénították a tüntetők, akik a szélsőjobb szerint „bűnözőkormánnyá” vált baloldal lemondását követelték.

A hét kérdése

Igen? Nem? Vagy csak a második hullámtól? Esetleg soha nem is tartottál tőle? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Keresd fel a hozzád legközelebb esőt május 24-én: rengeteg program lesz.

Az Azonnali publicistája a nemzeti régiókról szóló polgári kezdeményezésről vitázik online május 25-én este 8-tól!

Ezért beszélget az űrhajóssal május 27-én Szujó Zoltán.

Ki nyerheti az amerikai elnökválasztást? Szakértők vitatják meg az American Corner május 28-i eseményén!

Az Azonnalin rendszeresen publikáló Szalai Máté is elemzi a Külügyi Intézet online beszélgetésén, május 26-án!

Ezt is szerettétek

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Fogadják el a munkavállalók, hogy a közelgő válság miatt komoly áldozatokat kell hozniuk az állásukért – legalábbis az Iparkamara elnöke, Parragh László szerint. De mit szólnak ehhez a szakszervezetek?

Sok felvidéki városba a magyar polgármesterek hívták be a megszálló csehszlovák katonákat. Itt a Trianon 100 podcast harmadik része.

És a koronavírus-járvány, vagy az azt követő válság kezelése lehet majd a 2022-es kampány fő témája? Böcskei Balázs és Mráz Ágoston Sámuel a Helyzetben!

Hogyan élik meg a koronavírus-járványt a különböző generációk? Kiknek a legnehezebb most, és miért jött elő a nyugdíjasbashing?

Miért csapott látványos hisztiket az akkori román miniszterelnök Trianonban, miközben megkapták Erdélyt, a Bánság nagyobb részét és a Partiumot?

Twitter megosztás Google+ megosztás