A koronavírus vagy a migráció a veszélyesebb? Képviselőket kérdeztünk

2020.03.11. 07:03

Melyik az a kormánypárti politikus, aki megtalálja az összefüggést a koronavírus és a migráció között? És ki az az ellenzéki, aki a koronavírus kapcsán is megtalálja az alkalmat egy jó kis orbánozásra? Videó a képviselőkkel!

Bár Kövér László házelnök gyakorlatilag szinte lehetetlenné tette a videózást a parlamentben, amiért be is pereltük, azért az Azonnali továbbra sem adja fel. Jórészt a képviselői irodaház előtt kérdeztük meg a kormánypárti és ellenzéki képviselőket, hogy mit tapasztalnak: tartanak-e a válasstóik a koronavírustól, és eleget tesz-e a kormány szerintük a járvány ellen.

Volt olyan ellenzéki, aki a járvány kapcsán nem volt hajlandó nyilvánosan bírálni a kormányt, más viszont megragadta az alkalmat, hogy elmondja: Orbán azért károsabb a koronavírusnál.

És hogy mi az összefüggés a migráció és a koronavírus között? Ezt maga a korábbi kormányszóvivő mondja el az Azonnalinak! Nézd végig a videót!

Vitárius Bence

Az ember, aki rajzol, amíg a többiek írnak.

olvass még a szerzőtől
Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek