Bréking: végre bárki lapozgathatja Rogán Cecília Instagramját!

Szerző: Fekő Ádám
2020.02.06. 16:37

Úgy tűnik, a válása után már nem kell rejtegetnie izgalmas életének apróságait sem az ország Rogáncilijének.

Bréking: végre bárki lapozgathatja Rogán Cecília Instagramját!

Nagyon úgy tűnik, Rogán Cecília mostantól nem csak visszaalakul Gaál Cecíliává a propagandaminiszter férje, egyben gyerekei apja nélkül, hanem magánéletének legapróbb rezdüléseit sem titkolja

végre nyilvános lett az Instagramja!

Ez nem csak azt jelenti, hogy aki akarja, megnézheti fürdőruhában, hanem azt is, hogy most már nincsenek rajta az állami láncok Cecílián, és szabadun influenszerkedhet. Már lett is 18 ezer követője, akiknek csak úgy fiatalosan hashtagekkel jellemezte magát: „Mom #politology #TF #tennistrainer #foodlove #lovecooking”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Kicsit érdemes visszalapozgtni a profilban, hiszen itt van például az a kép, ami után évekig privát lett az oldala: ezen a Ferencváros focicsapatánk öltözőjében pózol Fradi-mezben, de az is kiderül, hogy tényleg elég sokat teniszezik, és az edzőterembe is jár, két napja pedig még Amalfiban, négy napja pedig Rómában volt a barátainál, ez utóbbit Zsidai Roy, különösen sikeres budapesti étteremtulajdonos kérdésére árulta el rajongóinak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

A kommentelők egyelőre még csak dicsérik, és reméljük, ez így is marad, ugyanis nagyon nem szeretnénk, ha újra elrejtené világ elől életét az üzletasszony!

FOTÓ: Rogán Cecília legendássá vált plakátja.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek