+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2020. január 16. csütörtök, 14:04
Borbás Róbertet egyre jobban keblére öleli a nemzetközi metálszcéna is: az egy dolog, hogy végtelen hosszúságú várólistája van, most még a Kerrang! is felhívta rá a figyelmet.

Mi, magyarok nagyon büszkék tudunk lenni, ha a mi lányaink és fiaink annyira nemzetközi hírűvé válnak, hogy felkerülnek valami tőlünk függetlenül összeállított listára. Nyilván örülhetünk annak is, hogy Cseh Katalin ott van a figyelemre méltó európai politikusok között a Politico szerint, de januárban történt valami olyan is, ami összességében több ember boldogságát is hozhatja: a brit Kerrang metálmagazin összeszedte azokat a stílushoz valamennyire kapcsolható művészeket, akikre szerintük érdemes lesz figyelni idén, és közéjük került a magyar Borbás Róbert is!

 

A borsodi gyökerű Borbás neve egy ideje már pörög, hiszen gyártott pólómintát 2011-ben a Metallicának is, de tetováló körökben amúgy is nemzetközi elismertségnek örvend, néha pedig elég gonosz mintákkal ellátott, de zenekarok nélküli ruhákat is tervez.

 

A Kerrang így jellemzi: „Borbás Róbert munkáját nézve felmerül a kérdés: hogy lehet ennyi részletet tenni egy tetoválásba? Rob többek közt a Skeletonwich és a Benighted zenekarok számára is készített alkotásainak közös jellemzője az állandó figyelem, és a durva részletesség.

 

Ezt bőrre még nehezebb ráfesteni, de Rob ezt is bámulatos tisztasággal csinálja, az aprólékosan megrajzolt színárnyalatok miatt a minta szinte lángol azoknak a testén, akiket tetovál.”

 

Az újság kiemeli, hogy jelenleg nagyjából lehetetlen hozzá bejutni, annyira tele van a naptára, úgyhogy egyelőre mindenki csak az internten nézegetheti a szcéna követelményeinek megfelelően keresztény jelképekkel bőségesen ellátott képeket.

 

Nézzünk is párat!

 

 

 

 

 

 

FOTÓK: Grindesign / Facebook 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

New Yorkból nézve az évtized legfontosabb jelensége, hogy egyre több minden választ el minket egymástól, miközben a klímaválság ügye mégis nemzetközi tüntetéshullámot tudott kiváltani.

Elvileg Gyurcsány, majd a Pesti Srácok Youtube-csatornája letiltása miatt akár egy platformra is kerülhetnének, de a DK szóvivője eloszlatta a nagykoalíció reményét.

A magyar politikatörténetben először indul magyar párt politikusa külföldi választáson, külföldi pártszínekben – és rögtön kettő is!

Az új bevándorlási szabályok első részletei alapján egy egész magyar iparág fog megszűnni, a britek pontrendszert találtak ki ahhoz, kit engednek be magukhoz dolgozni.

Milanović elnöki beszédében az egységet hangsúlyozta, bár korábban Horvátország minden szomszédjával sikeresen összeveszett. Milyen elnök lesz?

Már nem arról beszél a magyar kormányfő, hogy milyen közel volt a Fidesz az EPP-ből való kilépéshez, inkább egy nagyszabású belső vitát kezdeményezne a jobbközép pártok európai családjában.

Írtak is egy nyílt levelet arról, hogy mennyire veszélyes a Fidesz-közeli háttéremberek szlovéniai médiaterjeszkedése, valamint Orbán legnagyobb szlovén szövetségesének hatalomra kerülése.

A hét kérdése

Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Azért ide elnéznénk

Február 20-án Szántó Rita filozófus tart előadást az Aurórában, hogyan is használható ma az ókori sztoikus filozófia.

Piac-e a világpiac? Magántulajdon-e a cégbirodalom? Fennmaradhat-e a demokrácia és a jogállam piacgazdaság nélkül? Létezik-e „harmadik út"? Február 21.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

Történelmi diarómák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Digital Health Summit, a digitális egészségügyi megoldásokon dolgozó szakemberek, fejlesztők, befektetők és az egészségügyi intézményvezetők fóruma.

Twitter megosztás Google+ megosztás