+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2020. január 16. csütörtök, 14:04
Borbás Róbertet egyre jobban keblére öleli a nemzetközi metálszcéna is: az egy dolog, hogy végtelen hosszúságú várólistája van, most még a Kerrang! is felhívta rá a figyelmet.

Mi, magyarok nagyon büszkék tudunk lenni, ha a mi lányaink és fiaink annyira nemzetközi hírűvé válnak, hogy felkerülnek valami tőlünk függetlenül összeállított listára. Nyilván örülhetünk annak is, hogy Cseh Katalin ott van a figyelemre méltó európai politikusok között a Politico szerint, de januárban történt valami olyan is, ami összességében több ember boldogságát is hozhatja: a brit Kerrang metálmagazin összeszedte azokat a stílushoz valamennyire kapcsolható művészeket, akikre szerintük érdemes lesz figyelni idén, és közéjük került a magyar Borbás Róbert is!

 

A borsodi gyökerű Borbás neve egy ideje már pörög, hiszen gyártott pólómintát 2011-ben a Metallicának is, de tetováló körökben amúgy is nemzetközi elismertségnek örvend, néha pedig elég gonosz mintákkal ellátott, de zenekarok nélküli ruhákat is tervez.

 

A Kerrang így jellemzi: „Borbás Róbert munkáját nézve felmerül a kérdés: hogy lehet ennyi részletet tenni egy tetoválásba? Rob többek közt a Skeletonwich és a Benighted zenekarok számára is készített alkotásainak közös jellemzője az állandó figyelem, és a durva részletesség.

 

Ezt bőrre még nehezebb ráfesteni, de Rob ezt is bámulatos tisztasággal csinálja, az aprólékosan megrajzolt színárnyalatok miatt a minta szinte lángol azoknak a testén, akiket tetovál.”

 

Az újság kiemeli, hogy jelenleg nagyjából lehetetlen hozzá bejutni, annyira tele van a naptára, úgyhogy egyelőre mindenki csak az internten nézegetheti a szcéna követelményeinek megfelelően keresztény jelképekkel bőségesen ellátott képeket.

 

Nézzünk is párat!

 

 

 

 

 

 

FOTÓK: Grindesign / Facebook 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A portugál vezetés szerint abszurd, hogy a britek szerint nem biztonságos náluk nyaralni, mert az angoloknál rosszabb a koronavírus-járvány, mint náluk.

„Az, hogy gyakorolhasd a mandátumodat, nem függhet attól, hajlandó vagy-e elfogadni egy magánvállalkozás feltételeit” – véli az Európai Parlament egyik alelnöke.

A szerecsenekről elnevezett berlini metrómegálló, a Mohrenstraße a jövőben egy olyan környékbeli utca nevét fogja viselni, ami egy orosz zeneszerzőről emlékezik meg.

A függetlenként politizáló Bencsik János könyöradománynak tartja azt, és nemet nyomott a kezdeményezésre. Az okokat megkérdeztük tőle!

Az SZFE hallgatói táncoltak és énekeltek, mialatt az Országgyűlés megszavazta egyetemük alapítványi kézbe vonását, a tüntetésen megjelent Karácsony Gergely is. Fotók!

Rögös út vezetett a jobbikos német nemzetiségű politikus, Brenner Koloman parlamenti alelnökké választásáig.
Mutatjuk a részleteket!

Macron veszélyes játékot játszik, hiszen eddigi miniszterelnöke népszerűbb volt, mint ő maga. A friss kormánnyal újragondolhatja magát.

A hét kérdése

Szeptemberig pihenőre megy a parlament, kell is, mert sok minden történt: összegyűjtöttünk 10+1 emlékezetes pillanatot, te pedig szavazhatsz a kedvencedről!

Azért ide elnéznénk

A túrák csütörtökön 16 órakor és vasárnap 14 órakor indulnak, a félórás körbevezetés rövid koncerttel zárul.

A Magyar Asztronautikai Társaság 1994 óta tartó táborát ezúttal online rendezik meg július 9-én. Jelentkezési határidő: július 3.

Hogyan kéne támogatni a válság és az automatizáció miatt munkájukat veszített embereket? A Friedrich Ebert Stiftung és az Új Egyenlőség online rendezvénye. Július 9.

Mi köti össze Kozma Lajost, a fényképész házát és Nagy Imrét? Mi volt Karády Katalin Amerikából való hazatérésének titokban tartott feltétele és mi köze ennek a Rózsadombhoz? Kultúrtörténeti séta július 11-én.

Július 30-án újra vitáznak az újságírók: most Pető Péter, a 24.hu, és Békés Márton, a Kommentár főszerkesztője fog „összecsapni” a MagNet Közösségi Házban.

Ezt is szerettétek

A sugárzástól nem kell félnünk, nem úgy a környezeti károktól és a privátszféránk szűkülésétől.

Milyen lehet elindulni egy olyan ország választásán, ahol az egyik ellenzéki vezető szerint „minden kibaszott rossz”?

Donald Trump annyira rosszul kezelte a koronavírus-járványt, hogy azt már a Fox News sem hagyja szó nélkül. Hatással lehetett ez a George Floyd halálát követő tüntetésekre és az elszabaduló indulatokra?

Járvány utáni munkaerőpiaci körkép a Helyzetben.

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Twitter megosztás Google+ megosztás