+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2020. január 4. szombat, 09:00
Ritkán történik olyan, hogy egy leginkább bugyis képeivel hódító celebritás oktatja a követőit, de most ez a helyzet.

Péntek reggel óta gyakorlatilag minden élő szakértő azzal van elfoglalva, hogy elemezgeti az USA legújabb produkcióját Iránban, találgatja a lehetséges kimeneteleket, összeadja a szövetségeseket, szóval a szokásos. Mi is megtettük persze, ebben a rövidhírben a lényeg az, hogy drónokkal megölték Irán kémfőnökét Kasszem Szulejmanit, aki akkora hatással volt Irán és térsége életére, hogy még most is nehéz elképzelni, mi lesz utána.

 

És akkor jött a semmiből a magyar celebvilág, konkrétan Kelemen Anna, és közelebb hozta a kisemberhez a sztorit!

 

„Az iráni Szulejmani nemzeti stratéga,aki hivatalosan Irán kémfőnöke volt,a legtöbbet tette azért,hogy kiterjessze Irán befolyását a közel-keleten csütörtökön amerikai dróntámadásban meghalt. Az USA már korábban terroristának nyilvánította.

 

Az olajárak azonnal emelkedni kezdtek a tőzsdéken! Ennek a gazdasági-politikai következményei nem tudni hova vezetnek el a jövőben.

 

Nagyon félő,hogy ezzel a radikális támadással Trump csak meg jobban összekovácsolja az Amerika ellenes erőket. Tudósítást eddig csak az Euronewson láttam. Itthon a Mi pártjaink is megvívják a maguk kis csatáit de félő,hogy a világ ilyen méretű dolgai Ránk is ki fognak hatni”

 

írta Facebookon Kelemen Anna, hozzá pedig kivételesen semmiféle fehérneműs képet nem tartalmazó képet csatolt, ezt itt:

 

FORRÁS: KELEMEN ANNA / FACEBOOK

 

Felmerül a kérdés, mit szólnak ehhez az egykori playmate, tévés celeb és kicsit pornós rajongói? Mutatjuk a legjobbakat!

 

5. „Annácska, én amondó vagyok, hogy szeretkezzünk, mert nem sok időnk van hátra, ha ezek elkezdenek háborúzni.”

 

4. „Csinálhatnál valami új felnőtt videót”

 

3. „Rád biztos. Biciklivel kell majd járnod. Jót tesz ám a pinnusnak!”

 

2. „Az egyértelmű usa az olajért csinálja és semmi nem érdekli őket. Ja és buék sexy csaj”

 

1. „Vajon miért nem Izraelt bombázhatják?”

 

FOTÓ: Kelemen Anna / Instagaram

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

New Yorkból nézve az évtized legfontosabb jelensége, hogy egyre több minden választ el minket egymástól, miközben a klímaválság ügye mégis nemzetközi tüntetéshullámot tudott kiváltani.

Elvileg Gyurcsány, majd a Pesti Srácok Youtube-csatornája letiltása miatt akár egy platformra is kerülhetnének, de a DK szóvivője eloszlatta a nagykoalíció reményét.

A magyar politikatörténetben először indul magyar párt politikusa külföldi választáson, külföldi pártszínekben – és rögtön kettő is!

Az új bevándorlási szabályok első részletei alapján egy egész magyar iparág fog megszűnni, a britek pontrendszert találtak ki ahhoz, kit engednek be magukhoz dolgozni.

Milanović elnöki beszédében az egységet hangsúlyozta, bár korábban Horvátország minden szomszédjával sikeresen összeveszett. Milyen elnök lesz?

Már nem arról beszél a magyar kormányfő, hogy milyen közel volt a Fidesz az EPP-ből való kilépéshez, inkább egy nagyszabású belső vitát kezdeményezne a jobbközép pártok európai családjában.

Írtak is egy nyílt levelet arról, hogy mennyire veszélyes a Fidesz-közeli háttéremberek szlovéniai médiaterjeszkedése, valamint Orbán legnagyobb szlovén szövetségesének hatalomra kerülése.

A hét kérdése

Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Azért ide elnéznénk

Február 20-án Szántó Rita filozófus tart előadást az Aurórában, hogyan is használható ma az ókori sztoikus filozófia.

Piac-e a világpiac? Magántulajdon-e a cégbirodalom? Fennmaradhat-e a demokrácia és a jogállam piacgazdaság nélkül? Létezik-e „harmadik út"? Február 21.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

Történelmi diarómák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Digital Health Summit, a digitális egészségügyi megoldásokon dolgozó szakemberek, fejlesztők, befektetők és az egészségügyi intézményvezetők fóruma.

Twitter megosztás Google+ megosztás