+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2020. január 3. péntek, 08:46
Miután lekapcsolták a notórius parkba pottyantót, a hatvanéves férfi megbánta tettét.

Naponta többször is egy parkban vécézett Jeffrey S. Churchwell több mint két éven át az amerikai Wisconsin államban található Whitewater város Natureland nevű parkjában.

 

A férfi nem azért tett így mert hajléktalan lenne, hiszen mint kiderült, egy közeli iskola hatvan éves angoltanára volt az elkövető,

 

aki gyakorlatilag hobbiból kakált naponta akár többször is a parkba – írja a Huffington Post.

 

Churchwell évekig gondtalanul vécézhetett a parkban, végül tavaly októberben egy parkhoz közel dolgozó férfi vette észre, majd készített fotót az autójáról, ami alapján aztán a rendőrség igazoltatta az angoltanárt, aki először azt mondta, nem tudja miért állították félre, később azonban bevallotta tettét.

 

És hogy miért vécézik egy parkban valaki két éven át, naponta akár többször is? Egyrészt mert közel volt, másrészt pedig azért, hogy így lázadjon a rendszer ellen:

 

Churchwell a sheriffnek küldött levelében konkrétan azt írta, hogy erőt vett rajta az önelégültség, a kalandvágy és az egója, ezért kakált a parkban.

 

Hogy ez pontosan hogy magyarázza a tettét, az nem pontosan világos, mindenesetre a volt angoltanár megbánta tettét, és levelében arról is írt, hogy nem volt jó állampolgár.

 

A férfit 365 dolláros (107 ezer forintos) büntetés megfizetésére kötelezték, ezen kívül utólagosan állnia kellett a fekália eltakarításának költségeit, ez a számla összesen 5700 dollárra (1,7 millió forintra) rúgott. Churchwell ezzel párhuzamosan indítványozta korai nyugdíjazását is, amivel az iskola is egyetértett.

 

FOTÓ: Channel 3000

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Habár a székely fővárosnak nevezett városban ma a magyarok már nincsenek többségben, a román szavazatok felaprózódása miatt Soós Zoltán nagyot tudott nyerni.

A független Nicușor Dan lett Bukarest főpolgármestere. Az exit poll eredmények szerint 47 százalékot szerzett, jelentősen megelőzve a 39 százalékot hozó szocdem Gabriela Fireat.

Azért az MSZP-s Csorbai Ferenc mögött felsorakozó ellenzéki pártok meglepően jól szerepeltek, Csorbai 40 százalékot hozott az egyik legjobboldalibb városban.

Hatalmas többség mondott nemet a kezdeményezésre, amely az EU-val kötött szerződések felmondását jelentette volna.

Egy borvidék, ami azt bizonyítja: megfelelő tudással, akaraterővel és szorgalommal semmi sem lehetetlen, még a legzordabb körülmények között sem.

Utazás, kiállítás, zene, egy jó hely Zuglóban, életvezetési tanácsok és pár tipp a konyhába: itt az Azonnali első őszi mindenajánlója!

A hét kérdése

Orbán Viktor bejelentette, a Magyar Közlöny megírta: hétfőtől minden szórakozóhely és kocsma legkésőbb este 11 óráig lehet nyitva. Mit hoz majd magával a 23 órás zárás?

Azért ide elnéznénk

A „kocsmai evangelizáció” jegyében fog erről beszélgetni Fabiny Tamás püspök, Kajdi Csaba influenszer és Török Csaba pap. Szeptember 29.

Mit tanulhat, exportálhat Budapest Bécsből? Erről beszél Techet Péter, az Azonnali főmunkatársa az IDEA szervezésében. Október 1.

Ezt is szerettétek

A Helyzetben az abaújkéri Wesley János Iskolába látogattunk, hogy megtudjuk: mit jelent az ott tanulóknak és a pedagógusoknak a kormány megszorítása.

Lesz-e még bármi ugyanolyan, mint a járvány előtt? Jól költi-e el az állam a gazdasági akcióterv támogatásait?

Balogh Ákos Gergely Index-főszerkhelyettes a Mérték Médiaelemző Műhely munkatársával, Urbán Ágnessel vitázott a Helyzetben.

A sötét anyag kutatásáért kapta meg a rangos Viktor Ambartsumian-díjat Alex Szalay, a Johns Hopkins Egyetem magyar asztrofizkusa. Interjú!

Miben tud egyetérteni a szélsőjobboldal és a Háttér Társaság? Dúró Dóra és Dombos Tamás a Helyzetben!

Mi köze a belarusz diktátornak az oroszokhoz? Miért belarusz, miért nem Fehéroroszország?

Mit szól ahhoz Pacher Tibor, a tudóscsapat vezetője, hogy Magyarország is beszállt az űrversenybe? Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás