Hogy vágjon neki az ellenzék 2022-nek?

2020.01.02. 11:12

Gyurcsány már most meghirdette a teljes összefogást 2022-re. De szerinted is ez a jó stratégia?

Hogy vágjon neki az ellenzék 2022-nek?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

2019 egyértelműen fordulatot hozott Fideszországban, hiszen az önkormányzati választásokon Budapesten és egy csomó nagyvárosban komoly veszteségeket szenvedett Orbán Viktor, az ellenzéki összefogás pedig ezekben az esetekben sikeresnek bizonyult.

De merre menjen tovább az ellenzék?

Ezen biztos sokan gondolkoznak most mindenféle körúton belüli, és még talán körúton kívüli dolgozószobákban is, de van egy ember, aki máris meghirdette programját. Természetesen Gyurcsány Ferencről, a Demokratikus Koalíció elnökéről van szó, akitől majdnem az egész ország meg akart szabadulni az őszödi beszéd után örökre, most mégis az ellenzék vezető pártjának elnöke.

Gyurcsány friss Facebook-posztjában arról ír: két nagyon fontos év jön, amikor eldől, hogy mi lesz 2022-ben, az országgyűlési választáson. Gyurcsány ajánlata nem nagy újdonság, a DK-s pártelnök szerint egy miniszterelnök-jelölt, egy közös lista kell, egy az egy elleni küzdelmekkel a választókörzetekben.

De biztos ez a jó stratégia? Szerinted milyen felállásban ugorjon neki az ellenzék a választásoknak? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek