+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Hutter Marianna
2019. december 31. kedd, 16:15
Most, hogy mindjárt el kell engednünk az idei évet, az Azonnali összeszedte nektek, kiknek sikerült az idei év legerősebb kijelentéseit összehoznia!

Rendhagyó év volt 2019 a magyar politika szempontjából, nemcsak, hogy európai parlamenti, később pedig önkormányzati választások is voltak, de Wittinghoff Tamás, Borkai Zsolt és legújabban Gréczy Zsolt ügye bizonyították: most már szabad a vásár, a magánélet sem no go-zóna többé. Azért nemcsak ezek miatt az miatt, de tőlük függetlenül is született sok erős és vicces kijelentés, az Azonnali pedig összegyűjtötte a legjobbakat!

 

9.

Szávay István jobbikos politikus, mielőtt belekezdett volna az ellenzéki összefogásról szóló tárgyalásokba az MSZP-s Molnár Zsolt irodájában egy méretes Horn Gyula-portré alatt:

 

„Ó, kedves, drága nagymamám,
remélem, hogy onnan fentről az égből
nem látod, hol vagyok és mire készülök.”

 

8. 

Szanyi Tibor szocialista politikus az MSZP-ről:

 

 

7.

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi független polgármester a bírókról:

 

 

6.

Kövér László házelnök:

 

 

5.

Orbán Viktor miniszterelnök:

 

 

4.

Mészáros Lőrinc „üzletember”:

 

 

3.

Gréczy Zsolt DK-s parlamenti képviselő arról, hogy intim képei nyilvánosságra kerültek:

 

 

2.

Borkai Zsolt győri exfideszes expolgármester, aki belebukott az adriai orgiázásba:

 

 

1.

Kósa Lajos fideszes parlamenti képviselő, mikor szólnak neki, hogy élőben megy a műsor, amit le akar tiltatni:

 

 

MONTÁZS: Illés Gergő / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A Bizottság elnöke szerint az Unió a magyar és a lengyel embereknek is tartozik azzal a segítséggel, amit Magyarország és Lengyelország blokkol a vétóval. Ursula von der Leyen arról beszélt: ezeket a vitákat nem az unós polgárok millióinak a kárára kellene lefolytatni.

Továbbra sem lehet pontosan tudni, mit akar pontosan Budapest a jogállamisági mechanizmussal kapcsolatban. Merkel bízik a megállapodásban, a lengyel miniszterelnök csütörtökön Budapesen tárgyal.

A román egészségügyi rendszer éppen összeomlóban van, sorra betelnek a kórházak intenzív osztályai. Közben pedig azt kommunikálják, hogy a járvány terjedését sikerült megállítani.

Január 20-ig három szakaszban oldják fel az eddigi szigorú járványügyi korlátozásokat.

Logikusnak nevezte Volner János az általa benyújtott választásitörvény-módosítási javaslatot. Szerinte úgy is lehet értelmezni az ügyet, hogy megvalósították a DK szándékát.

A többségében németnyelvű olasz autonóm tartomány szerdán fejezte be lakosságának letesztelését – kevesebb, mint egy százalék koronavírusos.

Kovács Gergely szerint nem az a legszomorúbb, hogy az ő indulásuk megnehezül, hanem hogy a sem Orbánhoz, sem Gyurcsányhoz tartozni nem akaró kicsiket fojták meg vele.

A hét kérdése

Tud-e jönni a Jézuska, ha marad az este nyolcas kijárási tilalom? Hogyan korlátozzuk a szilveszteri bulikat? Dönts te, mielőtt a kormány döntene!

Azért ide elnéznénk

A Külügyi és Külgazdasági Intézet november 26-i online kerekasztal-beszélgetése.

Ezt is szerettétek

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

Magyarország első szociális söréhez hírességek sora adja a nevét. Hogyan lehetsz szuperhős a sörivással? Miért áll bele a csapatuk megosztó témák támogatásába is? Podcast!

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Ahogy nő a koronavírus-fertőzöttek száma, úgy gyűjtenek egyre többen közvetlen tapasztalatot a járványügyi intézkedésekről. Ez alól az Azonnali szerkesztősége sem volt kivétel. Podcast!

Sem Kirgizisztán, sem Bolívia nincs a világpolitikai érdeklődés középpontjában, pedig az utóbbi hetekben mindkét országban sorsfordító változások történtek. Ezekről szól az e heti Helyzet!

Léteznek-e valóban Fidesz-árvák, akiket meg tudnak szólítani? Hogy állnak az ellenzéki összefogáshoz? Hallgasd meg, hogy mit mondott erről Pálinkás József és Ábrahám Júlia! Podcast.

Szeptember eleje óta tart a SZFE-s egyetemfoglalás. Mi tartja a lelket az őrt állókban, mennyire zavarodott meg a hatalom a váratlan akciójuktól, és hogyan látják a következő hónapokat? Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás