+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. december 16. hétfő, 07:04
Mit ajándékozna Gyurcsánynak és Orbánnak a Wellhello frontembere, és mennyi pénzt fog költeni karácsonyra?

Itt az Azonnali nagy karácsonyi körkérdése: magyar közéleti személyiségeket és hírességeket kérdezünk körbe napról napra olyan kérdésekkel, amelyekbe akár némi ideológiai megosztottságot is bele lehet látni, már persze azon túl, hogy az illetőnek milyen a személyisége. Aktuális szereplőnk végre nem egy politikus, hanem egy olyan ember, aki valóban érdekli az embereket: Fluor Tomi!

 

+ + +

 

Igazi vagy műanyag fenyő?

 

Őszintén megmondom, a műanyag.

 

Bár most így hirtelen nem is tudom, melyik a jobb, hiszen a műanyag műanyag, a rendeset meg ki kell vágni. Belegondolva a műanyagot akár tíz évig is használhatom, szóval ez. Egy nagyon pici műfenyőm van otthon.

 

Hány éves korban mondhatod el egy gyereknek, hogy ki hozza valójában az ajándékot?

 

Nem tudom, hogy nálam ez mikor lett tiszta, de nem okozott túl nagy törést. Szerintem én inkább összekacsintósban leszek a gyerekkel majd, mert nagyobb kegyetlenség vele nagyon sokáig elhitetni, hogy van. Legkésőbb, mire suliba megy, de inkább ötéves korában.

 

A Mikulás vagy a Télapó a helyes megnevezés?

 

Én mindig Mikulást mondok, a Télapót valahogy csak poénból mondom.

 

Mennyit költesz idén karácsonyi ajándékra?

 

Idén is elrontottam, mert csak a végén adtam le a rendeléseket.

 

Bevásárlóközpontokba nem megyek vásárolni, mert az még plusz másfél óra közönségtalálkozó.

 

Túl sok embernek nem veszek, de persze anyám szerint így is túl drága. Szerintem ilyen 100-150 ezer lesz összesen.

 

Váltasz vissza karácsonyi ajándékot?

 

Nem volt ilyen soha, nagyon utálok visszamenni.

 

Mi volt a legbénább ajándék, amit valaha is kaptál?

 

A kedvenceim azok a nagyon nem eltalált piák. Amikor vodkás vagy, de már évek óta viszkit kapsz, és már nem mered elmondani. Ezeket szoktam tovább adni, ilyenkor az a legjobb, amikor családon belül visszajön hozzám két év múlva.

 

Milyen karácsonyi ajándékot vennél Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek?

 

Próbálok úgy gondolkozni, hogy ők minek örülnének!

 

Orbánnak stadiont vennék, de már túl sok van neki.
 

Úgyhogy legyen inkább szotyitál, hogy ne a földre repüljön a héja, és szép maradjon a székek alatt. Meg mondjuk valamelyik piát tovább ajándékozom neki a szekrényből. Gyurcsánynak egy Tik-Tok regisztrációt adnék,

 

meg valami új tánc megtanulására is befizetném, például floss dance-re.

 

FOTÓ: Fluor Tomi / Facebook

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Noha a belgrádi parlamentbe bekerült pártok közül alapvetően mindenki kormányozna a Szerb Haladó Párttal, Vučićnak nem sürgős, hogy felálljon az új kormány. Mi ennek az oka?

Ha az ellenzék komolyan gondolja a győzelmi esélyeit, el kell döntenie, hogy hogyan indul, ezért vitasorozatot indítunk ellenzéki politikusokkal
és értelmiségiekkel.

Mindössze 6010 tesztett végzett az elmúlt 24 órában Magyarország, a környező országok közül csak Csehországban tesztelnek kevesebbet. Grafikonon mutatjuk, hogyan áll a járvány Magyarországon és a környező országokban!

A plexi arcvédő pajzsok igazán csak a koronavírusnál sokkal nagyobb részecskék ellen nyújtanak hatékony védelmet.

A Legának nem sikerült bevennie az ötven éve vörös Toszkánát, az Öt Csillag az északi régiókban gyakorlatilag eltűnt, a déliekben összeomlott.

Hónapok kérdése, és közvetlen vasúti összeköttetése lesz a román főváros repülőterének a belvárossal. Eddig csak buszozni vagy taxizni lehetett.

A koronavírus miatt idén hiány volt a külföldi munkaerőből.

A hét kérdése

Orbán Viktor bejelentette, a Magyar Közlöny megírta: hétfőtől minden szórakozóhely és kocsma legkésőbb este 11 óráig lehet nyitva. Mit hoz majd magával a 23 órás zárás?

Azért ide elnéznénk

Biciklis túra azoknak, akik szeretnének bringázni, de eddig Budapesten nem mertek biciklire ülni. Több időpontban, egészen szeptember 22-ig.

A „kocsmai evangelizáció” jegyében fog erről beszélgetni Fabiny Tamás püspök, Kajdi Csaba influenszer és Török Csaba pap. Szeptember 29., Művész Kávéház és Cukrászda.

Ezt is szerettétek

A sötét anyag kutatásáért kapta meg a rangos Viktor Ambartsumian-díjat Alex Szalay, a Johns Hopkins Egyetem magyar asztrofizkusa. Interjú!

Miben tud egyetérteni a szélsőjobboldal és a Háttér Társaság? Dúró Dóra és Dombos Tamás a Helyzetben!

Mi köze a belarusz diktátornak az oroszokhoz? Miért belarusz, miért nem Fehéroroszország?

Mit szól ahhoz Pacher Tibor, a tudóscsapat vezetője, hogy Magyarország is beszállt az űrversenybe? Podcast!

Mi lesz a jogállamisághoz kötött kifizetésekkel? Jó-e nekünk az EU által közösen vállalt hitel? Akkor most győzött Orbán Brüsszelben az EU-csúcson, vagy lebőgött?

Kulturáltabb szórakozónegyeddé válik-e a Belső-Erzsébetváros, vagy valóban keresztet lehet vetni az ottani éjszakai életre? Riport és interjúk a bulinegyedből. Podcast!

Miért tüntetnek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói? Mit mond a megválasztott, de a kormány által kinevezett rektor? És a politika? Körbejártuk.

Twitter megosztás Google+ megosztás