Görbicz Anita a Fidesz oldalán szállt be a győri kampányba

Szerző: Pintér Bence
2019.12.09. 14:45

A Győri Audi ETO legendás kézilabdázója szerint Dézsi Csaba András a garancia arra, hogy bővüljenek a lehetőségek a győri sportban.

Görbicz Anita a Fidesz oldalán szállt be a győri kampányba

Szórólapon is bemutatkozott a győrieknek Dézsi Csaba András önkormányzati képviselő, a Fidesz polgármesterjelöltje. A kiadványból nem csak az derül ki, hogy a kardiológusként tevékenykedő Dézsinek Győr a szívügye,

hanem az is, hogy a helyi hírességek közül többek között Görbicz Anita kézilabdázó is Dézsi jeltölségét támogatja.

A Győri Audi ETO világszerte ismert kézilabdázója szerint Dézsi a garancia ugyanis arra, hogy Győrben egészséges legyen a környezet, és bővüljenek a lehetősége a sport területén.

A Fidesz jelöltje egyébként a Magyar Judo Szövetség alelnöke is egyben. A Dézsit támogatók között szerepel még Tamás László János, a győri kórház főigazgató-főorvosa, Bede-Fazekas Csaba operaénekes, illetve Petrovicz Szabolcs autóipari munkás.

A szóróanyagban Dézsi nem viszi túlzásba az ígéreteket, a sikerek felsorolását azonban nem aprózta el, a hangsúlyos elemek között szerepel az Audi által dinamikusan fejlődő város, bár kampányfüzet külön kitér például arra, hogy a járműipar várható lassulására is fel kell készülnie a városnak.

Külön szekció szól a sportsikerekről és a sportolás támogatásáról,

és Dézsi annyit azért megígér, hogy megválasztása esetén a győrieket „rendszeres konzultációra” hívja.

Az utolsó oldalon röviden szó esik arról, hogy erősíteni akarják a faültetéseket, zöldíteni a tömegközlekedést, az utcák rehabilitációját.

Győrben azért tartanak időközi polgármesterválasztást január 26-án, mert a szexbotrányba keveredett fideszes Borkai Zsolt, bár megnyerte a választást, rövidesen lemondott. A közgyűlésben masszív fideszes többség van, így akárki nyeri a polgármesteri széket, velük kell majd együttműködnie. Az összellenzék a szocialista Pollreisz Balázs önkormányzati képviselőt indítja, és bejelentkezett a pozícióra egy budapesti vlogger, Ábrahám Róbert, és egy győri civil, Balla Jenő is.

FOTÓ: Pintér Bence / Azonnali

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek