+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Bukovics Martin
2019. november 27. szerda, 19:02
Mutatjuk, milyen hálókocsikat helyez forgalomba 2022-től az osztrák állami vasút!

TÖBB KOMFORT, NAGYOBB PRIVÁTSZFÉRA: EZT ÍGÉRI AZ OSZTRÁK VASÚTTÁRSASÁG A NIGHTJET-VONATOK TERVRAJZAI BEMUTATÁSAKOR. EZEK ITT PÉLDÁUL A LEGOLCSÓBB ALVÁI LEHETŐSÉGET JELENTŐ ALVÓKAPSZULÁK A KÉPEN. A SZOLGÁLTATÁSNAK RÉSZE AZ INGYENES WIFI ÉS A RAILJETEN MÁR MEGSZOKOTT FEDÉLZETI INFORMÁCIÓS-SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER. A KAPSZULÁK MELLETTI TÁROLÓK A CSOMAGOKNAK VANNAK.

 

AKI A KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ REPÜLÉS HELYETT EGYEDÜL UTAZIK AZ ÉJSZAKAI VONATON, AZ LEZÁRHATJA MAGÁNAK A KAPSZULÁT, AKI VISZONT MONDJUK GYEREKKEL, EGYBE IS NYITHATJA A SAJÁTJÁT A MELLETTE LÉVŐVEL. LESZ VEZETÉKNÉLKÜLI TÖLTŐ, KONNEKTOR, FELNYITHATÓ, VISSZACSUKHATÓ ASZTAL, TÜKÖR, RUHAFOGAS ÉS OLVASÓLÁMPA IS.

 

EGY KATEGÓRIÁVAL FELJEBB, LÉNYEGÉBEN A KLASSZIKUS NÉGYÁGYAST LÁTJUK. A SZOLGÁLTATÁSOK UGYANAZOK, MINT ELŐBB, CSAK SOKKAL TÖBB A HELY.

 

EZ EGY KISEBB LAKOSZTÁLY A VONATON, A DELUXE-RÉSZLEGEN MÉG KÜLÖN MOSDÓ ÉS ZUHANYZÓ IS JÁR A KÉTSZEMÉLYES KABIN MELLÉ. AZ ÖBB KÜLÖN FELHÍVJA A FIGYELMET ARRA, HOGY A KABINOKAT AZ UTASOKKAL EGYÜTT ALAKÍTOTTÁK KI: A BÉCSI FŐPÁLYAUDVARON 2016 TELÉN SZÁZAK PRÓBÁLTÁK KI AZ AKKORI ÖTLETEKET ÉS ADTAK VISSZAJELZÉST A NEMCSAK AUSZTRIÁBAN, DE MÁR NÉMETORSZÁGBAN IS EGYRE TÖBB ÉJSZAKAI VONATOT KÖZLEKEDTETŐ OSZTRÁK ÁLLAMI VÁLLALATNAK.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Harmadik nap is folytatódtak a tüntetések Belaruszban. A tüntetők ezúttal jóval decentralizáltabbak voltak, este hattól pedig lekapcsolták a teljes belarusz internetet.

Többször is meg kellett szakítani az új választást követelő lakosok miatt az ülést Gödön, mielőtt sikerült volna újabb 30 napra felfüggeszteni a momentumos polgármestert, Balogh Csabát.

HC Strache úgy indulna Bécsben saját listával, hogy azt se tudni róla, bécsi lakos-e egyáltalán. Ha Strachét kizárják a versenyből, akkor a Stache-párt óv, ha nem zárják ki, akkor meg a volt pártja teszi ezt.

Miért ez lett a belarusz ellenállás dala több, mint harminc évvel később?

Új heti borajánló sorozat indul az Azonnalin: mostantól minden héten elmondjuk, miből tartalékolj be jövő hétre!

A februári fiaskó után – mikor a két magyar lista széthúzása miatt először nem jutott magyar párt a szlovák parlamentbe – az MKP, a Híd és az Összefogás egy közös pártban egyesülne.

De miért lett a „galambetetés” az orosz ellenzéki tüntetések szimbóluma? Elmagyarázzuk!

A hét kérdése

Maradjon Lukasenka? Jöjjön a rezsimváltás? Egyesüljenek az oroszokkal? Vagy Litvániával? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Láttál már hullócsillagot? És mikroszkópon át? Vagy fogtad már kézbe az anyagát? Most kipróbálhatod mindezt a Svábhegyi Csillagvizsgálóban augusztus 11-e és 13-a között.

Végre minden kiderül,
amit csak Budapest legelegánsabb sugárútjáról tudni lehet, avagy séta az Andrássy úton az Oktogontól a Ligetig augusztus 15-én.

Ingyenes fesztivál
borokkal és ételekkel
Egerben az Érsekkertnél augusztus 20-23. között.

Hogyan telnek egy állatkert lakóinak éjszakái? Kiderül Pécsett augusztus 28-29. között!

Nézd meg az esti fényeket a libegőről! Budapesttől kezdve Eplényen át egészen Sástóig összesen hat helyszínen
várnak augusztus 29-én.

Ezt is szerettétek

Mi köze a belarusz diktátornak az oroszokhoz? Miért belarusz, miért nem Fehéroroszország?

Mit szól ahhoz Pacher Tibor, a tudóscsapat vezetője, hogy Magyarország is beszállt az űrversenybe? Podcast!

Mi lesz a jogállamisághoz kötött kifizetésekkel? Jó-e nekünk az EU által közösen vállalt hitel? Akkor most győzött Orbán Brüsszelben az EU-csúcson, vagy lebőgött?

Kulturáltabb szórakozónegyeddé válik-e a Belső-Erzsébetváros, vagy valóban keresztet lehet vetni az ottani éjszakai életre? Riport és interjúk a bulinegyedből. Podcast!

Miért tüntetnek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói? Mit mond a megválasztott, de a kormány által kinevezett rektor? És a politika? Körbejártuk.

Vajon a francia helyhatósági választásokon meglepő győzelmeket arató zöldeket meddig repítheti a siker?

A sugárzástól nem kell félnünk, nem úgy a környezeti károktól és a privátszféránk szűkülésétől.

Twitter megosztás Google+ megosztás