+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Bukovics Martin
2019. november 27. szerda, 19:02
Mutatjuk, milyen hálókocsikat helyez forgalomba 2022-től az osztrák állami vasút!

TÖBB KOMFORT, NAGYOBB PRIVÁTSZFÉRA: EZT ÍGÉRI AZ OSZTRÁK VASÚTTÁRSASÁG A NIGHTJET-VONATOK TERVRAJZAI BEMUTATÁSAKOR. EZEK ITT PÉLDÁUL A LEGOLCSÓBB ALVÁI LEHETŐSÉGET JELENTŐ ALVÓKAPSZULÁK A KÉPEN. A SZOLGÁLTATÁSNAK RÉSZE AZ INGYENES WIFI ÉS A RAILJETEN MÁR MEGSZOKOTT FEDÉLZETI INFORMÁCIÓS-SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER. A KAPSZULÁK MELLETTI TÁROLÓK A CSOMAGOKNAK VANNAK.

 

AKI A KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ REPÜLÉS HELYETT EGYEDÜL UTAZIK AZ ÉJSZAKAI VONATON, AZ LEZÁRHATJA MAGÁNAK A KAPSZULÁT, AKI VISZONT MONDJUK GYEREKKEL, EGYBE IS NYITHATJA A SAJÁTJÁT A MELLETTE LÉVŐVEL. LESZ VEZETÉKNÉLKÜLI TÖLTŐ, KONNEKTOR, FELNYITHATÓ, VISSZACSUKHATÓ ASZTAL, TÜKÖR, RUHAFOGAS ÉS OLVASÓLÁMPA IS.

 

EGY KATEGÓRIÁVAL FELJEBB, LÉNYEGÉBEN A KLASSZIKUS NÉGYÁGYAST LÁTJUK. A SZOLGÁLTATÁSOK UGYANAZOK, MINT ELŐBB, CSAK SOKKAL TÖBB A HELY.

 

EZ EGY KISEBB LAKOSZTÁLY A VONATON, A DELUXE-RÉSZLEGEN MÉG KÜLÖN MOSDÓ ÉS ZUHANYZÓ IS JÁR A KÉTSZEMÉLYES KABIN MELLÉ. AZ ÖBB KÜLÖN FELHÍVJA A FIGYELMET ARRA, HOGY A KABINOKAT AZ UTASOKKAL EGYÜTT ALAKÍTOTTÁK KI: A BÉCSI FŐPÁLYAUDVARON 2016 TELÉN SZÁZAK PRÓBÁLTÁK KI AZ AKKORI ÖTLETEKET ÉS ADTAK VISSZAJELZÉST A NEMCSAK AUSZTRIÁBAN, DE MÁR NÉMETORSZÁGBAN IS EGYRE TÖBB ÉJSZAKAI VONATOT KÖZLEKEDTETŐ OSZTRÁK ÁLLAMI VÁLLALATNAK.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A német nemzetiségi listáról bejutott parlamenti képviselő, Ritter Imre mélyen hallgat.

Olga Ljubimova óriási aranyköpéseket felejtett a régi blogján: baromira nem értem a művészfilmeket, nem akarom megnézni a Mona Lisát, a British Museum időpazarlás volt, a Louvre-ba soha nem is mennék.

További gesztusokat tenne a spanyol kormány a katalánok felé. Nem véletlenül, hiszen tőlük függ a parlamenti többség.

A hétvégi olasz tartományi választások majd megmutatják: újjáépülés, vagy végleges leépülés következik-e.

Csalódott-e az MSZP-s Pollreisz Balázs győri polgármesterjelölt, hogy egy volt párttársa nyíltan a fideszes jelölt mellé állt? Válaszolt az Azonnalinak!

Az európai labdarúgó bajnokságok első osztályainak bevételi listáján Magyarország befért a legjobb húszba, a bevételi források eloszlásában Kazahsztánhoz hasonlítunk.

Kiszivárgott a bölcsek jelentése, eszerint a Fidesz maradhatna a Néppártban, de amíg nem viselkedik jól nyilvánosan, felfüggesztve marad.

A hét kérdése

A két zöldpárt már az összefogásvitában is ugyanott áll, egybe kell-e tehát olvadniuk? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Mit tettek a világ vezetői, hogy megfékezzék a klímaváltozást? Erre keresik a választ a MagNet Közösségi Házban január 24-én pénteken. Filmvetítés után szakértők beszélgetnek!

Beszélgetés, britpop DJ, pezsgő. Január 31-én, mikor máskor?

Erről a Fidesz is gyakran beszél, de ez most más lesz. Jakab András jogász és Gyurgyák János történész adnak elő február 12-én.

Kiállítás Jankovics Marcell ismert és kevésbé ismert műveiből: animációktól Trianon-rajzokig. Február 2-ig a Műcsarnokban.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Digital Health Summit, a digitális egészségügyi megoldásokon dolgozó szakemberek, fejlesztők, befektetők és az egészségügyi intézményvezetők fóruma.

Twitter megosztás Google+ megosztás