Börtönbe is kerülhet a férfi, amiért megállás nélkül a Born Slippyt hallgatta

Szerző: Fekő Ádám
2019.11.10. 09:20

Egy 54 éves férfi órákon keresztül hallgatta az Underworld halhatatlan slágerét, a rendőrségnek kellett elkoboznia a hangcuccait.

Börtönbe is kerülhet a férfi, amiért megállás nélkül a Born Slippyt hallgatta

Zajszennyezés miatt indult eljárás az 54 éves Clyde Taylor ellen Manchesterben, miután a férfi nem csak órákon át bömböltette kora reggel az Underworld Borny Slippy című dalát, de a sokadig felszólításra sem volt hajlandó abbahagyni. Miután nyolcadik alkalommal sem volt hajlandó csendesebbre venni a Trainspotting óta halhatatlanná vált dalt, a végeredmény az lett, hogy a rendőrök elvették tőle a hifijét, a hangfalait és az elektromos gitárját is, pedig az üggyel foglalkozó tanácsos, David Lancaster hangsúlyozta, hogy ezt a vitát meg lehetett volna oldani a szomszédok között is – írja az NME.

Még az sincs kizárva, hogy börtönbe kerül ha újrakezdi a bulit, de egyelőre megúszta 1500 fontos (félmillió forintos) büntetéssel, illetve be kellett még fizetnie 30 fontot, amiért nem jelent meg a tárgyalásán,

illetve öt hétre eltiltották minden olyan zenehallgatástól, amit a lakásán kívül is lehet hallani.
 

Arról sajnos nincs hír, hogy pontosan hány órán keresztül hallgatta hajnali 3 órától kezdve az 1990-es évek egyik legnagyobb szeletelését.

FOTÓ: Trainspotting

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek