+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. november 10. vasárnap, 09:20
Egy 54 éves férfi órákon keresztül hallgatta az Underworld halhatatlan slágerét, a rendőrségnek kellett elkoboznia a hangcuccait.

Zajszennyezés miatt indult eljárás az 54 éves Clyde Taylor ellen Manchesterben, miután a férfi nem csak órákon át bömböltette kora reggel az Underworld Borny Slippy című dalát, de a sokadig felszólításra sem volt hajlandó abbahagyni. Miután nyolcadik alkalommal sem volt hajlandó csendesebbre venni a Trainspotting óta halhatatlanná vált dalt, a végeredmény az lett, hogy a rendőrök elvették tőle a hifijét, a hangfalait és az elektromos gitárját is, pedig az üggyel foglalkozó tanácsos, David Lancaster hangsúlyozta, hogy ezt a vitát meg lehetett volna oldani a szomszédok között is – írja az NME.

 

 

Még az sincs kizárva, hogy börtönbe kerül ha újrakezdi a bulit, de egyelőre megúszta 1500 fontos (félmillió forintos) büntetéssel, illetve be kellett még fizetnie 30 fontot, amiért nem jelent meg a tárgyalásán,

 

illetve öt hétre eltiltották minden olyan zenehallgatástól, amit a lakásán kívül is lehet hallani.
 

Arról sajnos nincs hír, hogy pontosan hány órán keresztül hallgatta hajnali 3 órától kezdve az 1990-es évek egyik legnagyobb szeletelését.

 

FOTÓ: Trainspotting

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Türkmenisztán elnöke megunta, hogy a közvetlen beosztottjai bevallottan korrumpálódtak, ezért mostantól ő maga sem kegyelmezhet meg senkinek, akikhez elér a botrány.

Miért van műanyagból a volt főpolgármester karácsonyfája? Tarlós István az Azonnali karácsonyi körkérdésében!

A pártelnök azért lemondásával megvárja, amíg a katasztrofális választási eredménnyel záró Labour rendezi sorait.

Mit jelent, ha valaki küld neked egy tüzet? És ha barackot? Ha padlizsánt? Mit jelent a szív? És az, ha egy majom befogja a szemét? 16 kérdés, hajrá!

Csütörtök van, választanak a britek, eldőlhet a szigetország sorsa. Egy gendersemleges pingvin tegnap megjósolta, hogy Corbyn nyer, de mit mondasz te?

Életében először tesz újévi fogadalmat Ferencváros független polgármestere. Hogy mégis mi lesz az, azt az Azonnalinak árulta el.

A hét kérdése

Végre kilépnek a britek? Vagy folytatódik a komédia? Esetleg az egész brexit csak egy kitűnő médiahekk volt arra, hogy végre figyeljen a britekre valaki? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Végre megtelik élettel az egyik legszebb budapesti vásárcsarnok. December 14.

Magyar topédesek december 20-án, Budakeszi, Kálvária Pince.

Nem csak szurkolóknak. Budapesten, az Ellátóházban, december 21-én.

Ez ilyen zene lesz. Pécsen, a Szabadkikötőben. December 29.

Az év egyik legjobb évnyitó bulija: Pécs komplett belvárosában koncertek délelőtt 10-től éjfélig. Január 4.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás