Lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt

Szerző: Fekő Ádám
2019.11.06. 10:42

Győr szexpartizáson kapott polgármestere egy vád kivételével mindent alaptalannak tart, de állítása szerint Győr érdekében most félreáll.

Lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt

A győri közgyűlés alakuló ülése után, péntek 16 órai határidővel lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt, Győr polgármestere, politikus ezt a győriekhez írt szerdai nyílt levelében jelentette be, ezt pedig az MTI-hez is eljuttatta.

A Győr Pluszon teljes egészében lehozott nyílt levélben az októberi önkormányzati választások előtt szexvideóval szerepelt polgármester azt állítja, egy kivételével minden állítás rágalom, amit az Ördög Ügyvédje nevű blog jelentetett meg róla, önmagát pedig karaktergyilkosság áldozatának gondolja.

 

„Egy általam valóban elkövetett, elsősorban a családomat megbántó cselekedetemre építettek rá minden hazugságot, hogy az hihető legyen. Amit valóban tettem, arra nem vagyok büszke, és mindenkitől elnézést kell kérnem, aki e miatt csalódott bennem. Sokszorosan megbűnhődtem érte – de minden más mocskolódás alaptalan rágalom.

 

Sportember vagyok, sohasem drogoztam és korrupt sem vagyok.

 

Az említett utazáson saját költségen vettem részt, ennek megvolt a fedezete, nem loptam és nem csaltam” – áll a szövegben.

 

Saját bevallása szerint azért nem lépett vissza az önkormányzati választás előtt, mert szerette volna, ha a győrieknek olyan polgármestere van, akit tényleg meg akarnak választani, kritizálta kicsit a választási kampányt, amiben egy szó sem esett Győr jövőjéről, de vállalva a következményeket lemond péntek 16:00-ás határidővel a tisztségről.

 

 

FOTÓ: ATV

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek