+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. november 5. kedd, 14:52
Victoria Eugenia Henao azzal vásárolhatta ki az életét, ha nevet változtat és soha nem megy vissza a Kolumbiába. Most ő is elmeséli a történetét.

Talán nem annyira meglepő módon Pablo Escobar felesége is úgy döntött, leveszi a részét a Narcos miatt elképesztő ismertségre és kétes értékű népszerűségre is szert tett drogbáró exférjéről, és 25 év hallgatás után végül ő is megírta a történetét. A Mrs. Escobar – Életem Pablóval című könyv december elején jelenik meg Magyarországon, de ami még érdekesebb, hogy az egykori Escobarné a megjelenéssel együtt Magyarországra látogat. 

 

A sorozatban csak Tataként emlegetett Victoria Eugenia Henao 15 évesen ment hozzá az akkor 26 éves Escobarhoz, hogy aztán a hihetelten luxus után 33 évesen egész Kolumbiából el kelljen menekülnie férje halála után két gyerekükkel, miután kilenc évig kellett menekülniük a hatóságok és a rivális kartellek emberei elől.

 

Henao végül a szintén sorozatot kapott Cali kartelltől vásárolta ki ő és a gyerekei életét azzal, hogy a teljes vagyonát átadta, nevet változtatott és soha többé nem ment vissza az országba, úgyhogy végül Argentínában telepedett le.

 

Henao az ígéret szerint kíméletlen őszinteséggel beszél Escobarról, és azokat az éveket is bemutatja, amikor a drogbáró nélkül szinte senkiként kellett új életet kezdenie, de ami a legérdekesebb, hogy a legnagyobb rajongók találkozhatnak is vele, ugyanis decemberben Budapesten és Debrecenben is lesz dedikálása.

 

Jön, jön, jön: az Azonnali interjúja Victoria Eugenia Henaoval! Nézzetek vissza az Azonnalira a következő napokban!

 

FOTÓ: Ulpius-ház

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A francia politikában és gazdaságban gyakorlatilag nem lehetett karriert csinálni a párizsi Nemzeti Közigazgatási Főiskolán, a legendás ENA-n szerzett diploma nélkül. Macron ennek akar véget vetni, noha maga is az ENA-ról került ki.

A moldovai Alkotmánybíróság két éven át tartó politikai válság végére tett pontot. Az elnök nyugatbarát pártja vezet, akár egyedül is kormányozhat.

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár azt is elmondta, hogy miért döntöttek úgy, hogy az óvodákat és az általános iskolák alsó tagozatait még áprilisban kinyitják.

Cak az oltás első dózisát kapta meg. A kormány időközben ígéretet tett a rendszer pontosítására.

Ismert emberek fognak oltásra buzdítani minket, a cél nyolcmillió magyar beoltása, Gulyás szerint a Szputnyik a nyugati vakcináknál is jobb. Ez történt a kormányinfón!

Kolozsváron nemcsak a lakhatás, a kultúra is többe kerül, mint máshol. A Székelyföldön minden olcsóbb, Kézdivásárhely a legolcsóbb, magyar lakossággal is rendelkező város.

A heti Tsúfos Tükör megmutatja, miért örülhetünk a fővárosban épülő kínai egyetemnek.

A hét kérdése

Annyi érv és ellenérv merült fel a nyitás kapcsán, hogy mi nem tudunk dönteni, mondjátok el ti, mit gondoltok helyesnek!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

A popzenészek és sztársportolók legújabb bevételi forrásáról Bornemissza Márkkal, az egyik legsikeresebb cipőbolthálózat, a Footshop magyar brand managerével beszélgettünk.

Az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozta az EU-s védettségi igazolásról szóló tervet. Lattmann Tamás nemzetközi jogásszal elemeztük, hogyan válhat valóra. Podcast!

Horváth Máté, a Dürer Kert koncertszervezője az Azonnalinak néhány részletet elárult arról, hogyan fog kinézni a lockdown utáni Dürer. Podcast!

Az 1848-as forradalomra és szabadságharcról szeretünk egy jó adag nemzeti mázzal és pátosszal leöntve gondolkodni. De mi köze a nemzeti ünnep lezüllesztéséhez Torgyán Józsefnek? Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás