+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Pintér Bence
2019. október 21. hétfő, 11:49
A tavalyi Győrkőcfesztivál meghívója illusztrálja, miért hozhat majd érdekes helyzeteket, ha Borkai Zsolt marad Győr polgármestere.

Ahogy reggeli publicisztikámban említettem: fura helyzeteket hozhat, hogy bár erkölcsileg saját egykori pártja, a Fidesz szerint is megbukott, Győr polgármestereként tovább tevékenykedik a szexbotrány miatt világhíressé váló győri polgármester, Borkai Zsolt.

 

A fura helyzetre nem is mutathatunk jobb példát annál a fotónál, amit olvasónktól kaptunk:

 

a gyerekeknek szóló győri fesztivál, a Győrkőcfesztivál tavalyi meghívóján ugyanis röpke két hónappal az adriai hajókázós orgia után hajóskapitányként tűnt fel a polgármester, aki egyébként a rendezvény fővédnöke:

 

NEM PHOTOSHOP.

 

A meghívó hátulján egyébként maga a polgármester hívja a rendkívül népszerű rendezvényre a gyerekeket. Meghívóját így kezdi: „Már napok óta »hullámzik a város«”:

 

VAJON JÖVŐRE IS A POLGÁRMESTER HÍVJA MAJD MEG A GYEREKEKET A VÁROSBA?

 

Persze ezt is meg lehet oldani úgy, hogy jövőre ne hajón (vagy repülőn) legyen látható a polgármester, ne is ő legyen a fővédnök, hanem valamelyik alpolgármester, és ő hívja meg a gyerekeket, mindenesetre a tavalyi meghívónak mára egészen más lett a fénytörése.

 

FOTÓ: Olvasónktól / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

És mit kéne csinálniuk Orbánéknak, hogy teljes joggal visszavegyék őket? Videó!

​A román miniszterelnök ennél egyértelműbben nem is távolodhatott volna el névrokonától, tapsot kapott ezért az EPP zágrábi kongresszusán.

Egy új tanulmány szerint az elektromágneses mezőknek kitett méhek lassabban tanulnak és agresszívebbek is saját fajtársaikkal szemben.

A színész tökéletesíteni akarta a hörgését egy csatajelenethez, így aztán nem restellte egy profi metálénekes segítségét kérni.

Persze ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen ebbe a cseh kormánynak is bele kéne mennie a dologba. A belügyminiszter pedig nem tűnik túl nyitottnak.

A Néppárt új elnöke harcolna az illiberális tendenciák ellen, és szeretné, ha január végéig döntés lenne a Fideszről a pártcsaládban.

A hét kérdése

Azt a sütit keressük, amihez reggelenként ugyanúgy tud lattét inni egy budai vállalkozó, mint odapörkölt feketét egy békéscsabai varrónő. Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Kinek kell Paks2? Akadályozza-e az áttérést a megújulókra? Lehet-e gazdaságos? Létezik-e ellátásbiztonság atomenergia nélkül? November 22-én.

És mindegyiktől lehet kóstolni! Ráadásul Budapesten! És még finomak is a borok. Nov. 23.

Fantasztikusirodalmi találkozó november 30-án!

Jávor Benedekkel, Stumpf Andrással és Bajomi-Lázár Péterrel december 12-ig.

November 22-től egészen december 15-ig a PIM-ben!

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás