Nem engedték be a pécsi Fideszhez az Azonnalit, egészen furcsa törés lehetett a tér-idő kontinuumban

Szerző: Bakó Bea
2019.10.13. 20:07

Két hete volt a regisztrációs határidő, ezért nem enged be a bulijára a pécsi Fidesz. Csakhogy szerdán még azt mondták: el se döntötték, hol és mikor lesz az eredményváró.

Nem engedték be a pécsi Fideszhez az Azonnalit, egészen furcsa törés lehetett a tér-idő kontinuumban

Nemcsak Vári Attilát, a Fidesz pécsi polgármesterjelöltjét rejtegetik a sajtó elől (a kampányban ugyanis többször eredménytelenül próbáltunk tőle interjút kérni, és nem csak mi), de az egész eredményváró bulit is. Szerdán ugyanis felhívtuk Vári titkárát, aki azt közölte: még nem tudják a vasárnap esti esemény részleteit, érdeklődjünk később. Egészen meglepő módon ezt követően többé nem vette fel nekünk egyáltalán a telefont, és a regisztrációt kérő e-mailjeinkre sem válaszolt.

Szerencsére azért nélküle is sikerült kinyomoznunk a pécsi fideszes eredményváró helyszínét, ahol a bejárat előtt egy középkorú hölgy és két megtermett biztonsági őr álldogált. Bemutatkozásom után közölték, hogy nem vagyok rajta a listán, így nem mehetek be. Mivel nagyon kötöttem az ebet a karóhoz, és kitartóan hivatkoztam a regisztrációt kérő e-mailemre, annyit sikerült elérnem, hogy lehívták nekem Nyakas Szabolcsot, Vári Attila sajtósát, aki közölte:

nem engednek be, mert a regisztrációs határidő már két hete lezárult. De akkor hogy lehet, hogy szerdán még azt mondták nekem: korai az érdeklődésem, és még nem tudnak részleteket a rendezvényről?

Erre csak azt ismételgette: nem engednek be, mert lekéstem a regisztrációt, majd faképnél hagyott.

A biztonsági őrök azzal vigasztaltak:

„Ne szomorkodj, már az RTL-eseket is elküldtük.”

A középkorú hölgy csak annyit tett hozzá: „Úgy látom, nagyon nehezen érti meg, hogy ez most így működik.”

Mik az októberi önkormányzati választás eredményei, és hogyan tudósít minderről az Azonnali! Olvasd el itt, több helyszínről és percről percre megy!

FOTÓ: Bakó Bea / Azonnali

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek