+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2019. október 11. péntek, 13:48
Gyurcsány Ferenccel próbálják lejáratni Győrben az ellenzéki összefogás jelöltjeit, de közben a népi művészet meg a polgármestert nem kíméli.

Úgy tűnik, hogy Gyurcsány Ferenc maradt a győri Fidesz egyik utolsó reménye a kampányban,

 

péntek reggelre ugyanis ismeretlen tettesek Gyurcsány-fejek tucatjaival ragasztották át a győri ellenzéki összefogás képviselőinek plakátjait.

 

Persze nincs rá bizonyíték, hogy a helyi Fidesz áll az akció mögött, mindenesetre az ügyről sajtótájékoztatót tartó szocialista képviselő, Pollreisz Balázs szerint egyértelmű, hogy a Gyurcsány-matricák előállításának és kihelyezésének költségeit nem állhatta egy magányos elkövető. Pollreisz a saját körzetében le is vette a matricákat a plakátjairól.

 

TÖKÉLETESEN MÉRETRE VÁGOTT GYURCSÁNY-FEJEK AZ ELLENZÉKI PLAKÁTOKON.

 

Pollreisz azt is bejelentette, hogy a Jobbik után Juhász István helyi szocialista képviselő is feljelentette Borkai Zsolt polgármestert, mégpedig hűtlen kezelés és pénzmosás miatt.

 

A sajtótájékoztatón ezen kívül élőben felbontottak egy levelet, amit a város költségén küldtek ki embereknek még júliusban, viszont mint a felbontás után kiderült, abban a Fidesz helyi kongresszusára hívták meg a helyi párttagokat. A levelet prezentáló helyi DK-alelnök, Szabó Zoltán pitiánernek nevezte a húzást.

 

Mindeközben azonban a népi művészet is új reneszánszát éli a városban: a szexbotrányról szóló internetes mémek mellett a fideszes plakátokon is kéretlen üzenetek jelentek meg, ezek azonban kevésbé tűnnek szervezettnek:

 

KURVÁK, DROGOK, CSALÁD – 2019-BEN IDE JUTOTTUNK AZ EGYÉBKÉNT RÉGI KISGAZDA ISTEN, HAZA, CSALÁD SZLOGENTŐL AZ ELKÖVETŐ SZERINT.

 

BORKAI A KLASSZIKUS HITLERBAJUSZT IS MEGKAPTA.

 

FOTÓK: Pintér Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Nem a gyilkosság, hanem értékpapír-hamisítás miatt ítélték 19 évre a politikához is közelálló Marián Kočner milliárdost. De ez hogyan hat a szombati választásokra?

Hogyan értékeli a két, MSZP-től DK-ba távozó polgármester döntését, és milyen a viszonya Dobrev Klárával? Ujhelyi István, a szocialisták EP-képviselője válaszolt az Azonnalinak!

A PSD pedig húzza az időt. Az Azonnali elmondja, mi történik épp Európa legizgalmasabb politikai színházában!

Láttatok már olyat, hogy valaki bekerül egy kerületi bizottságba, majd rögtön felszámolná azt? Még mi sem, de Kovács Gergely, a Kutyapárt elnöke pontosan erre készül a Hegyvidéken. Az Azonnalinak elmesélte, miért.

A koronavírus-pánik helyett a kelet-európai kulturális értékek bemutatását tartjuk fontosnak.

Hans Peter Doskozil jó szórakozást kívánt a minimálbérre pénzt sajnáló cégeknek Orbánnál.

A szakértők eredetileg arra számítottak, hogy egy Olaszországban dolgozó román hozza majd haza a koronavírust.

A hét kérdése

Szombaton új parlamentet választ Szlovákia. Te kinek drukkolsz? Ez a hét kérdése, az Azonnalin te is szavazhatsz!

Azért ide elnéznénk

Milyen lehetőségei vannak a felhasználóknak a techóriások adatszerzéseivel szemben? Milyen megoldásaink vannak, hogy ne a Facebook döntsön a demokráciánkról? Február 28-án erről lesz szó a Patyolatban.

Szász Lilla a portugál exgyarmatok lakóinak visszatelepítését fotózta végig. Tárlatvezetés február 28-án.

Moldvai és gyimesi csángó táncház Budán február 29-én.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint az EPP-vel szemben ők a nyugodt erőt képviselik, Habonynak és Mészárosnak pedig semmi
köze hozzájuk.

Igor Matovič a szlovák politika elszabadult hajóágyúja, mégis pont ez nyerheti meg neki a választásokat Szlovákiában.

Sokadik kormányzati kísérlet után is él és virul a famaffia. Elmondjuk, miért.

Merkel nem tudja teljesen meghatározni, hogy ki kövesse a kancellári székben. Nem volt ez másképp Helmut Kohl után sem.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás