+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2019. október 11. péntek, 13:48
Gyurcsány Ferenccel próbálják lejáratni Győrben az ellenzéki összefogás jelöltjeit, de közben a népi művészet meg a polgármestert nem kíméli.

Úgy tűnik, hogy Gyurcsány Ferenc maradt a győri Fidesz egyik utolsó reménye a kampányban,

 

péntek reggelre ugyanis ismeretlen tettesek Gyurcsány-fejek tucatjaival ragasztották át a győri ellenzéki összefogás képviselőinek plakátjait.

 

Persze nincs rá bizonyíték, hogy a helyi Fidesz áll az akció mögött, mindenesetre az ügyről sajtótájékoztatót tartó szocialista képviselő, Pollreisz Balázs szerint egyértelmű, hogy a Gyurcsány-matricák előállításának és kihelyezésének költségeit nem állhatta egy magányos elkövető. Pollreisz a saját körzetében le is vette a matricákat a plakátjairól.

 

TÖKÉLETESEN MÉRETRE VÁGOTT GYURCSÁNY-FEJEK AZ ELLENZÉKI PLAKÁTOKON.

 

Pollreisz azt is bejelentette, hogy a Jobbik után Juhász István helyi szocialista képviselő is feljelentette Borkai Zsolt polgármestert, mégpedig hűtlen kezelés és pénzmosás miatt.

 

A sajtótájékoztatón ezen kívül élőben felbontottak egy levelet, amit a város költségén küldtek ki embereknek még júliusban, viszont mint a felbontás után kiderült, abban a Fidesz helyi kongresszusára hívták meg a helyi párttagokat. A levelet prezentáló helyi DK-alelnök, Szabó Zoltán pitiánernek nevezte a húzást.

 

Mindeközben azonban a népi művészet is új reneszánszát éli a városban: a szexbotrányról szóló internetes mémek mellett a fideszes plakátokon is kéretlen üzenetek jelentek meg, ezek azonban kevésbé tűnnek szervezettnek:

 

KURVÁK, DROGOK, CSALÁD – 2019-BEN IDE JUTOTTUNK AZ EGYÉBKÉNT RÉGI KISGAZDA ISTEN, HAZA, CSALÁD SZLOGENTŐL AZ ELKÖVETŐ SZERINT.

 

BORKAI A KLASSZIKUS HITLERBAJUSZT IS MEGKAPTA.

 

FOTÓK: Pintér Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Pénteken ül össze az alakuló ülés után először a győri közgyűlés. De ki lesz a Fidesz polgármesterjelöltje?

Egy kilenc éven át tartó korrupciós sémát tártak fel a spanyol hatóságok.

Értelmes állami bormarketing hosszú évek óta nincs Magyarországon, ezt a tevékenységet inkább a borászatok és lelkes borrajongók végzik. Most két világjáró borszakíró adna ki magyar borkalauzt angolul.

A brit LibDemek és a Skót Nemzeti Párt vitázni akartak Boris Johnsonnal és Jeremy Corbynnal, de nem hívták meg őket. Hiába reklamáltak.

Az átlag liechtensteini háztartás eladósodottsága meghaladja a kétszázezer eurót, amivel GDP-arányosan a kontinens leggazdagabb országa számít egyben a legeladósodottabb társadalomnak is.

Az egyik legnevesebb filmfesztiválon vitte haza az Eufória című sorozat első részében nyújtott teljesítményéért a legjobb pilotnak járó díjat.

Bár nyíltan nem határolódott el Orbántól, Bakunak és Ankarának is beszólt Várhelyi Olivér. Mutatjuk, miket válaszolt a bővítési biztosjelölt!

A hét kérdése

Azt a sütit keressük, amihez reggelenként ugyanúgy tud lattét inni egy budai vállalkozó, mint odapörkölt feketét egy békéscsabai varrónő. Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Kinek kell Paks2? Akadályozza-e az áttérést a megújulókra? Lehet-e gazdaságos? Létezik-e ellátásbiztonság atomenergia nélkül? November 22-én.

És mindegyiktől lehet kóstolni! Ráadásul Budapesten! És még finomak is a borok. Nov. 23.

Fantasztikusirodalmi találkozó november 30-án!

Jávor Benedekkel, Stumpf Andrással és Bajomi-Lázár Péterrel december 12-ig.

November 22-től egészen december 15-ig a PIM-ben!

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Várhelyi a meghallgatásán profi teljesítményt nyújtott, más, nála jóval gyengébb biztosjelöltekkel ellentétben mégis csuklóztatják az EP-ben. Hogy miért?

Twitter megosztás Google+ megosztás