Tordai Bence: Ne féljen Tarlós István, nem tűntem el

Szerző: Hutter Marianna
2019.10.09. 15:14

Tordai Bence értékelte, hogy Tarlós István elnézést kért tőle azért, mert eddig Tordai Benedeknek szólította, mikor nem is ez a neve. Szerinte viszont a főpolgármestert „dugdosták” a nyilvánosság elől a megafonos találkozójuk után.

Tordai Bence: Ne féljen Tarlós István, nem tűntem el

Nagyra értékelem főpolgármester úr nagyvonalúságát – így reagált a párbeszédes Tordai Bence arra, hogy Tarlós István elnézést kért tőle az Azonnalinak adott interjújában. Tarlós ugyanis arról beszélt egy kérdésre Tordai kapcsán, akinek az arcába megafonozott egy kampányeseményen, hogy eddig azt hitte, őt Benedeknek hívják, ezért is utalt rá eddig Tordai Benedekként a nyilvánosság előtt, nem pedig Tordai Benceként, ahogyan valójában hívják.

„Az én gyerekkoromban még, aki Bence volt, annak Benedek volt a becsületes neve. De ha ez így van, akkor azért elnézést kérek. Én bizony Úristen, azt hittem, hogy az becenév, és mivel ők sem szólítanak engem Pistának, úgy gondoltam, hogy megtisztelem, hogy a becsületes nevén nevezem.” Később azt is mondta Tarlós a politikus kapcsán: „Egyszerűen ezt az embert rendre akartam utasítani. (…) Egyszer meg akartam mutatni ennek az embernek, hogy nem mindig mehet akadálytalanul végig az eltervezett útján.” Hogy sikerült-e neki, arra pedig azt válaszolta: 

„Hát azóta ki látta? Nem tudom, ki szereti az ilyeneket, mint Tordai.”

Hogy Tordai szerint Tarlósnak sikerült-e őt rendre utasítania, arra az Azonnalinak azt mondta: „úgy érzem, hogy Tarlós a saját imázsát tudta még tovább koptatni.

Az biztos, hogy magának sokat ártott, én pedig azóta is kint vagyok az utcákon meg a tereken.”

Hangsúlyozta: ő nem jelölt, ezért nem is próbálja elvenni a reflektorfényt az indulók elől. „Azt láttam, hogy éppen a főpolgármester mondta le a megafonozás után a másnapi programját, és még jó néhányat utána, dugdosták is őt egy ideig. Tehát ha valaki bujkált az újságírók és a nyilvánosság elől, az ő volt.”

Tordai hozzátette:

„Nagy szeretettel látom Tarlós Istvánt csütörtökön délelőtt 11 órától a Moszkva téren, vagy szombaton Zuglóban délután 4 órától. Ne féljen Tarlós István, nem tűntem el, nem szabadult meg tőlem!”

FOTÓ: Mérce / Youtube

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek