Itt vannak a Borkai-botrány legjobb mémjei!

Szerző: Illés Gergő
2019.10.08. 19:25

Nem elég „az ördög ügyvédjének” kiszivárogtatott felvételei, Borkai Zsoltot az internet népe sem kímélte: az Azonnali összegyűjtötte nektek a győri fideszes polgármesterről készült legjobb mémeket!

Itt vannak a Borkai-botrány legjobb mémjei!

Az egész országos médiát körbejárta már a múlt héten kirobbant Borkai-ügy: elég erős sztori az, ha egy névtelen blogon a magát családapaként reklámozó győri fideszes polgármesterről olyan felvételek szivárognak ki, amelyen egy adriai jachton szexel Fekete Pákó örökbecsű, Add ide a didit című slágerére.

Persze Borkai már bocsánatot kért a napvilágot látott felvételekért, és ahogy a győri utcaembere-videónkból is kiderül, nem mindenkit háborított fel a nyugat-dunántúli városban Borkai Zsolt jachtozása, sőt, még a győri ellenzéki polgármesterjelölt sem állt bele keményen az ügybe.

Egyvalami viszont megállíthatatlan volt: az internetes mémgyár.

Különböző mémes csoportokban egészen kiváló alkotások születtek a Borkai-ügyben. Mi pedig megmutatjuk a legjobbakat!

VALAKI MÁR LÁTNI VÉLI AZ ESTI M1-HÍRADÓT.

BIZTONSÁGOS, FACEBOOK- ÉS GYERMEKKOMPATIBILIS VERZIÓ.

EZ JÓ, GYEREKEK, MEGVAN!

SZOMORÚ SORS.

AZ ADRIAI VIDEÓT EGY DALÁVAL ALÁFESTŐ FEKETE PÁKÓ TUDTÁN KÍVÜL IS FONTOS SZEREPLŐJE LETT A BORKAI-ÜGYNEK, EZEN A MÉMEN A BORKAI-CSALÁDDAL PÓZOL. FELHÍVNÁNK A FIGYELMET A POLGÁRMESTER FELESÉGÉNEK ÖKÖLBE SZORULT KEZÉRE.

NEM IS LENNE MÉMÁRADAT, HA NEM TŰNNE FEL BENNE NÉMETH SZILÁRD.

ERRE-ARRA JÁRTAK

 

CSALÁDI EMLÉKEK.

VÁLASZTÁS ELŐTTI OSZTOGATÁS.

MI KÉRÜNK ELNÉZÉST.

KINYILATKOZTATÁS.

 

TÖKÉLETES KAMPÁNYSZLOGEN.

MENJÜNK TOVÁBB.

EGY IGEN SPECIÁLIS, SOKRÉTEGŰ MÉM: A FŐSZEREPLŐ A DÓZSA GYÖRGY ÚTI GÁZOLÓKÉNT ELHÍRESÜLT M. RICHÁRD, AKI MÉG MÁRCIUSBAN MUTATTA MEG OLAJFESTMÉNYEIT AZ ECHO TV KAMERÁINAK, INNEN A SOKSZOR HASZNÁLT MÉMSABLON ALAPJA.

MÁSIK TÖBBRÉTEGŰ MÉM GRETA THUNBERG ELHÍRESÜLT VONATOS FOTÓJÁVAL.

EZ NEM MÉM, HANEM EGY KÉPERNYŐMENTÉS, VISZONT A MÉMEKHEZ HASONLÓAN NAGYON GYORSAN KÖRBEJÁRT AZ INTERNETEN: BEDE MÁRTON, A 444 ÚJSÁGÍRÓJA INVITÁLTA MEG A SZINTÉN SZEXBOTRÁNYBA KEVEREDETT BUDAÖRSI WITTINGHOFF TAMÁST BULIZNI.

 ÉRTI, AKI ÉRTI.

ÉN NEM AKARTAM.

Ő ITT FODOR ROLAND, A GYŐRI JOBBIK A PÁRTBAN AZÓTA FELFÜGGESZTETT VEZETŐJE, AKI NAPOKKAL A VASÁRNAPI VÁLASZTÁS ELŐTT BORÍTOTTA A GYŐRI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁST ÚGY, HOGY ÁLLÍTÁSA SZERINT EZT A LÉPÉSÉT MÁR HÓNAPOKKAL EZELŐTT ELTERVEZTE.

Végül pedig íme, az Azonnali videója a győri utca emberével, amiből kiderül, hogy a valóság is majdnem olyan szórakoztató, mind a mémek.

Illés Gergő
Illés Gergő az Azonnali újságírója

Európai politikáról, Közép-Európáról ír. Magyar belpolitikáról pedig akkor, ha ideges.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek