Borkai így is különb, mint a kommunisták! Mit szólnak a győriek polgármesterük botrányához?

2019.10.07. 19:33

Szavaznának-e még a győriek Borkai Zsoltra, akiről nemrég szexfotó és videó jött le egy névtelen blogon? Mit szól a város a fideszes polgármester botrányához, egyáltalán elhiszik-e, amit láttak? Az Azonnali körbekérdezett!

Miután nemcsak az Azonnalin, de egész Győrben is a fideszes polgármester, Borkai Zsolt adriai jachton rögzített, egy névtelen blogon kiszivárogtatott videója volt a fő téma hétvégén, az Azonnali körbekérdezett a városban, mit is gondolnak róla a járókelők.

Egy biztos: mindenki megdöbbent.

Igaz, mindenki máson. Volt, aki azon, amit a videón látott. Volt, aki azon, hogy Borkai mindezt nős férfiként tette. Volt, aki a videó időzítésén. És volt, aki az ellenzéken, amely ennyire durvává teszi a győri önkormányzati választási kampányt.

Holott a győri ellenzék viszonylag későn, napokkal a botrány kirobbanását követően reagált csak. Glázer Tímea összellenzéki polgármesterjelölt – aki az Azonnalinak adott augusztusi interjújában azt mondta, 10/10, hogy ő lesz Győr következő vezetője – annyit kért a polgármestertől, hogy ne bujkáljon, magyarázza el a választóknak, mi ez az egész. A legharcosabb a helyi Momentum volt, ők Borkai és egyes fideszes önkormányzatiképviselő-jelöltel visszalépését követelték. Borkai végül napokkal a botrány kirobbanása után, hétfő délután reagált: a történteket elismerte, ám egyúttal közölte, nem lép vissza.

De fognak-e még szavazni rá a győriek? Nézzétek meg a videónkat, szó van benne erről is!

Olvasnál még a Borkai-ügyről? Itt írtuk le, miről is van szó, itt kielemeztük, hogy miért profi a lejárató kampány, itt pedig azt, hogy miért fáj ez nagyon a keresztény értékekkel kampányoló Fidesznek.

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől
Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek