+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. szeptember 30. hétfő, 08:24
Charlotte Edwardes 1999-es történetet tartott fontosnak most leírni, amikor a brit miniszterelnök állítása szerint szorongatta a combját.

Közleményben tagadta a a Downing street 10. a vasárnap nagy port vert cikkének állításait: a Sunday Times újságírónője, Charlotte Edwardes azt állította, még 1999-ben egy asztal alatt szorongatta a combját Boris Johonson, Nagy-Britannia jelenlegi miniszterelnöke. A szűkszavú közlemény elég egyértelműen mutatja be a miniszterelnök álláspontját:

 

„A vád hamis.”

 

Edwardes cikkében az áll, egy 1999-es manchesteri konzervatív konferencián az akkoribna a Spectator nevű újságnak dolgozó Johnson jobb oldalán ült, és jópár pohár bor elfogyasztása után azt vette észre, hogy Johnson a combját markolássza. „A keze egyre feljebb kúszott a lábamon, ez elég volt ahhoz, hogy azonnal kiegyenesedjek a székben” – áll a visszaemlékezésben.

 

Edwardes állítása szerint aznap beszélt egy másik nővel is, akivel ugyanezt csinálta Johnson, a cikke végén pedig kiemelte, hogy ha egyáltalán nem emlékszik erre a miniszterelnök, az csak annyit bizonyít, hogy neki jobb memóriája van.

 

A legtöbb cáfolat szerint egyértelműen politikai motiváció van Edwardes történetének megjelentetése mögött, de azt például a brit egészségügy-miniszter, Matt Hancock is jelezte, hogy Edwardes megbízható ember, de a korábbi kabinetminiszter, Amber Rudd is kiállt az újságíró mellett.

 

Boris Johnsonnak egyébként elvileg október 27-én ki kéne vezetnie Nagy-Britanniát az Európai Unióból, de azt még senki nem tudja, hogy fogja megtenni, de mostanra az is kiderült, törvénytelenül függesztette fel a parlamentet

 

MONTÁZS: Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

És mit kéne csinálniuk Orbánéknak, hogy teljes joggal visszavegyék őket? Videó!

​A román miniszterelnök ennél egyértelműbben nem is távolodhatott volna el névrokonától, tapsot kapott ezért az EPP zágrábi kongresszusán.

Egy új tanulmány szerint az elektromágneses mezőknek kitett méhek lassabban tanulnak és agresszívebbek is saját fajtársaikkal szemben.

A színész tökéletesíteni akarta a hörgését egy csatajelenethez, így aztán nem restellte egy profi metálénekes segítségét kérni.

Persze ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen ebbe a cseh kormánynak is bele kéne mennie a dologba. A belügyminiszter pedig nem tűnik túl nyitottnak.

A Néppárt új elnöke harcolna az illiberális tendenciák ellen, és szeretné, ha január végéig döntés lenne a Fideszről a pártcsaládban.

A hét kérdése

Azt a sütit keressük, amihez reggelenként ugyanúgy tud lattét inni egy budai vállalkozó, mint odapörkölt feketét egy békéscsabai varrónő. Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Kinek kell Paks2? Akadályozza-e az áttérést a megújulókra? Lehet-e gazdaságos? Létezik-e ellátásbiztonság atomenergia nélkül? November 22-én.

És mindegyiktől lehet kóstolni! Ráadásul Budapesten! És még finomak is a borok. Nov. 23.

Fantasztikusirodalmi találkozó november 30-án!

Jávor Benedekkel, Stumpf Andrással és Bajomi-Lázár Péterrel december 12-ig.

November 22-től egészen december 15-ig a PIM-ben!

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás