Mennyit szívnak az utasok a csigalassú MÁV miatt?

2019.09.27. 11:58

Napi szinten késnek a vonatok, követhetetlen a menetrend, a jegyvásárlás néha nem sikerül. Elegük van a MÁV utasainak, úgyhogy tüntettek. Egy órás késéssel. Videó!

Délután 5 órára MÁV-ellenes tüntetést szerveztek a MÁV-utasok a Keleti Pályaudvar előtt csütörtökön, de szimbolikusan egy órát csúsztak a kezdéssel.

A civil kezdeményezésű akció felszólalói és a közönség a vonatok állapotára, a koszra, a szolgáltatások egyre silányabb minőségére, a jegyvásárlás nehézségeire, a kártérítés hiányára panaszkodtak. Leginkább azonban a vonatkésésekből van elegük, illetve abból, hogy egyes távok megtétele vonattal az indokoltnál hosszabb ideig tart. Alternatíva a busz meg az autó, de az előbbiből nincs elég, utóbbiból meg nem mindenkinek van. 

A tüntetésen faggattuk az utasokat, köztük a mátészalkai vonatot lefutó csigaembert, mekkorákat szívnak a késések miatt.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek