+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2019. szeptember 27. péntek, 12:45
Megnyílt a föld a Kossuth Lajos utcában pénteken, a városházától pár száz méterre.

Budapest egyik legforgalmasabb útján, a Kossuth Lajos utcán, a városházától és az Erzsébet hídtól pár száz méterre megnyílt a föld:

 

két sávot elfoglaló, másfél-két méter széles lyuk nyílt az utcán, amiben áll a víz. Mutatjuk:

 

A VÁROS SZÍVE FACEBOOK-OLDAL POSZTJA SZERINT ITT ÉPÜLT A FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT BERUHÁZÁSÁBAN EGY TÁVFŰTÉSCSŐ, AMI MIATT EGYÉBKÉNT IS FEL VOLT BONTVA AZ UTCA EGÉSZ NYÁRON. KÉSŐBB A FŐTÁV ZRT. ARRÓL TÁJÉKOZTATTA AZ AZONNALIT, HOGY A BESZAKADÁST EGY VÍZVEZETÉK CSŐTÖRÉSE OKOZTA, NEM AZ Ő BERUHÁZÁSUK.

 

A LYUK MIATT ELSZABADULT A KÖZLEKEDÉSI KÁOSZ BUDAPEST BELVÁROSÁBAN: A VÁROS SZÍVE BEJEGYZÉSE SZERINT AZ ASTORIA ÉS A BLAHA LUJZA TÉR IS „ELESETT”, TEHÁT A RÁKÓCZI ÚTON IS VÉGIG DUGÓ ÁLL.

 

A LYUKBAN ÁLL A VÍZ.

 

A GÖDÖR RÁNÉZÉSRE ELÉG MÉRETESNEK TŰNIK: MEGÉRDEKLŐDTÜK, HOGY MENNYI IDŐBE TELIK MAJD EZT RENDBETENNI, DE EGYELŐRE NEM KAPTUNK VÁLASZT.

 

FRISSÍTÉS (szeptember 28., 08:25): A FŐTÁV az alábbi közleményt küldte nekünk: „Több sajtóorgánumban tévesen jelent meg az az információ, hogy mi okozott útbeszakadást Budapesten a Kossuth Lajos utcában. A Város Szíve Facebook-oldal beszámolója tévesen állítja, hogy a FŐTÁV Zrt. korábbi beruházásával összefüggésben lennének a történtek, ugyanis az útszakadást egy vízvezeték-csőtörés okozta, amihez a FŐTÁV Zrt.-nek semmi köze. A FŐTÁV Zrt. akként járt el a történtek kapcsán, hogy munkagépeit bocsátotta rendelkezésre és segítséget nyújtott a hiba feltárásában, illetve kezdeti elhárításában, amíg a Fővárosi Vízművek szakemberei a helyszínre nem értek.”

 

FOTÓK: Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Ezúttal „a megváltozott politikai helyzetre való tekintettel” a Magyar Közösség pártja borította a terveket, szélesebb együttműködést követelnek.

Újabb nem várt kanyarokat vett az elmúlt héten a brexit-saga, mi pedig röviden elmagyarázzuk, mi is folyik a briteknél!

Úgy tűnik, a koncertek napja lesz az idei október 23-a. Nyilvános Orbán-beszéd nem lesz, de Honeybeast és Quimby-koncert igen. Programajánló.

Férjétől elvette az FPÖ a Facebook-oldalát is, ő azonban beül a parlamentbe.

Mi volt a sikeres az ellenzéki stratégiában az önkormányzati választáson, és mit kellene csinálnia az ellenzéknek, ha 2022-ben győzni akar?

A védelmi miniszterré előlépett AKK nemzetközi biztonsági zónáról szóló javaslatáról a szocdem külügyminiszter utólag, SMS-ben értesült.

A liberálisok nagy reménysége túlélte az elmúlt hónapok botrányait, de második ciklusában már sokkal kisebb mozgástere lesz, mint eddig.

A hét kérdése

A ló néz, a csikó lát? Mi a legjobb kontextus Orbánhoz? Ez a hét kérdése az Azonnalin, szavazz!

Azért ide elnéznénk

Szakértők magyarázzák el, mi folyik Rozsavában. Október 22-én a Corvinuson.

Tényleg mindenki ugyanazt akarja, amit a zöldek? Létezik zöld kapitalizmus? Tanácstalan Köztársaság október 25-én.

Bécsben, október 28-án!

Huszonnégy skandináv filmet vetítenek, közülük néhányat premier előtt lehet megnézni október 31-től november 6-ig.

Áldokumentumok, fiktív bizonyítékok, emlékkollázsok, időutazó tárgyak december 1-ig!

Ezt is szerettétek

Az olasz büszkeség napján ezen kívül a legfontosabb kérdést is feltettük, amit Rómában érdemes. Videó, felirattal!

Az EU leendő éléskamrája lehetne a zöldségek tömegét termelő Észak-Macedónia, aminek az új nevét a lakói nagy része rühelli, de elviselik az olyannyira vágyott EU-tagság áraként. De lesz-e ebből valami?

Bernie visszatért – zengte a több, mint húszezres tömeg. Helyszíni képriport a Queensbridge Parkból!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás