Ha már a tévében nincs, itt egy nézhető magyar szatirikus politikai műsor a Youtube-on!

Szerző: Fekő Ádám
2019.09.27. 09:47

Villám Géza kiesésével az első teljesértékű műsorát összerakó Pál Zsombor maradt a műfaj egyetlen hazai képviselője.

Elkészült a Geller igazi első része, ami azzal, hogy a Comedy Central elkaszálta Villám Géza műsorát, tulajdonképpen az egyetlen szatirikus politikai műsorrá is vált Magyarországon. Pál Zsombor huszonhét percben kommentál híreket, beszélget egy teljesen random padon Grecsó Krisztián íróval. Páltól nem áll különösebben távol a rendszerkritika, hiszen a Kozmosz tagjaként is a világba kiáltja néha gondolatait, de a Gellerben egyértelműbben jelöli ki az irányvonalat,

amit a legtöbben itthon talán John Oliver műsorából ismernek, amihez saját bevallása szerint hozzákever még pár klasszikus late night show-k ban látható elemet.

„Azt valóban kezdtem észrevenni magamon, hogy ki tudnék alakítani magamnak Budapest I. és III. kerülete körül egy olyan burkot, amit csak a Balaton-felvidék kedvéért hagyok el néha, és olyankor sem nézem az autópályán az óriásplakátokat. De ez tévút a fent elmondottak miatt, rendkívül béna menekülés” – mondta a Népszavának adott interjújában arról, mire is lehet reakció a Geller.

Ezek után nincs is mire várni, nézzétek meg a minden gyermekbetegsége ellenére azért egyedülállónak mondható Geller első teljes értékű részét, aztán akár írjátok le azt is, hogy mi tetszett, és min kéne javítani!

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek