+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2019. szeptember 27. péntek, 09:30
A TV2 már korábban is belefutott hasonló esetbe, akkor kétmillió forintot kellett fizetniük.

A TV2 is beszámolt Karácsony Gergely tegnap nyilvánosságra kerül hangfelvételéről, amelyben főleg a szocialista párt tagjairól mondott kellemetlen dolgokat. Szóba került például a zuglói szocialista Tóth Csaba, akiről a felvételen Karácsony azt mondja, hogy megfenyegette a családját, bár a hangfelvétel után megjelenő nyilatkozataiban aztán tagadta, hogy ezt konkrétan Tóthra mondta.

 

A TV2 is szerette volna bemutatni ezt a szálat, de apró hiba csúszott a riportba,

 

az általuk közölt képen ugyanis nem a zuglói politikus Tóth Csaba, hanem a liberális politológus Tóth Csaba látható,

 

aki mostanában Cseh Katalin momentumos EP-képviselő kabinetfőnökeként tevékenykedik.

 

Megkérdeztük Tóth Csabát (a politológust, nem a politikust), hogy mit szól ehhez. Az egyébként a sci-fi politológiájával foglalkozó politológus a Facebook-posztjához irányított minket, ahol a következőt írta: „a Tények felfedezte, hogy vélhetően alakváltás, humanoid robotkonstrukció és horcrux-varázslatok segítségével titkos személyazonosságomban én fenyegettem meg Karácsony Gergelyt. A jövőben annyi engedményt teszek a korszellemnek, hogy lófej helyett karfiolt helyezek el célszemélyek ágyában.”

 

A TV2 nem először fut bele ilyesmibe, korábban egy HVG-s újságíró helyett mutogattak egy teljesen másik embert egy lejárató anyagban, végül kétmillió forintos sérelemdíjat kellett fizetniük ezért. Megkérdeztük őket is, hogy fognak-e bocsánatot kérni, ha jelentkeznek, megírjuk.

 

FOTÓ: TV2.hu

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Ateliers Jean Nouvel, a komplexum tervezéséért felelős építésztől több, mint ötvenmilliárd forintot követel a Filharmónia menedzsmentje.

Művésznevén Rico Racks öt évig nem rappelhet a drogozásról.

Orosz kémek kibertámadásokat hajtottak végre cseh célpontok és a környező országok ellen, lekapcsolták őket.

A tavalyi Győrkőcfesztivál meghívója illusztrálja, miért hozhat majd érdekes helyzeteket, ha Borkai Zsolt marad Győr polgármestere.

„Kompromittáló felvételek” kerültek róla elő, „botrányba keveredett” – ennyit tudhatnak csak a Kisalföld olvasói a győri polgármester ügyéről.

A parlament dönt arról is, hogy felfüggesztik-e a DK-s Varju László mentelmi jogát.

Úgy tűnik, a Vatikán azért nem ölt bele túl sok energiát az eddigi legmodernebb termékének fejlesztésébe.

A hét kérdése

Egy kormányközeli lap népszavazást akar arról, hogy a konzervatív Debrecen legyen Magyarország új fővárosa a liberális Budapest helyett. Mit szólsz hozzá? Ez a kérdés!

Azért ide elnéznénk

Pest felől csúnyán néz ki a Vác fölötti, leharapott hegy, de most egy túrán megmutatják a másik, szebbik oldalát. Október 20.

Bécsben, október 28-án!

Áldokumentumok, fiktív bizonyítékok, emlékkollázsok, időutazó tárgyak december 1-ig!

Ezt is szerettétek

Az olasz büszkeség napján ezen kívül a legfontosabb kérdést is feltettük, amit Rómában érdemes. Videó, felirattal!

Az EU leendő éléskamrája lehetne a zöldségek tömegét termelő Észak-Macedónia, aminek az új nevét a lakói nagy része rühelli, de elviselik az olyannyira vágyott EU-tagság áraként. De lesz-e ebből valami?

Bernie visszatért – zengte a több, mint húszezres tömeg. Helyszíni képriport a Queensbridge Parkból!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás