+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2019. szeptember 27. péntek, 09:30
A TV2 már korábban is belefutott hasonló esetbe, akkor kétmillió forintot kellett fizetniük.

A TV2 is beszámolt Karácsony Gergely tegnap nyilvánosságra kerül hangfelvételéről, amelyben főleg a szocialista párt tagjairól mondott kellemetlen dolgokat. Szóba került például a zuglói szocialista Tóth Csaba, akiről a felvételen Karácsony azt mondja, hogy megfenyegette a családját, bár a hangfelvétel után megjelenő nyilatkozataiban aztán tagadta, hogy ezt konkrétan Tóthra mondta.

 

A TV2 is szerette volna bemutatni ezt a szálat, de apró hiba csúszott a riportba,

 

az általuk közölt képen ugyanis nem a zuglói politikus Tóth Csaba, hanem a liberális politológus Tóth Csaba látható,

 

aki mostanában Cseh Katalin momentumos EP-képviselő kabinetfőnökeként tevékenykedik.

 

Megkérdeztük Tóth Csabát (a politológust, nem a politikust), hogy mit szól ehhez. Az egyébként a sci-fi politológiájával foglalkozó politológus a Facebook-posztjához irányított minket, ahol a következőt írta: „a Tények felfedezte, hogy vélhetően alakváltás, humanoid robotkonstrukció és horcrux-varázslatok segítségével titkos személyazonosságomban én fenyegettem meg Karácsony Gergelyt. A jövőben annyi engedményt teszek a korszellemnek, hogy lófej helyett karfiolt helyezek el célszemélyek ágyában.”

 

A TV2 nem először fut bele ilyesmibe, korábban egy HVG-s újságíró helyett mutogattak egy teljesen másik embert egy lejárató anyagban, végül kétmillió forintos sérelemdíjat kellett fizetniük ezért. Megkérdeztük őket is, hogy fognak-e bocsánatot kérni, ha jelentkeznek, megírjuk.

 

FOTÓ: TV2.hu

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A héten lezajlott szerb kupában az még összejött, hogy maximum ezer ember menjen ki a meccsre, de semmi másról nem gondoskodtak különösebben a szervezők.

Sokan mondjuk nem voltak, de legalább csináltattak maguknak Trianont éltető pólókat. Volt trianonozás, román himnusz és kulturális műsor is. Videóriport!

A brit titkosszolgálatok már régóta a kínai kapcsolatok újraértékelését szorgalmazzák, de Nagy-Britannia sok szempontból együttműködik az országgal, így kényes a helyzet.

Nem ez az első eset, hogy rátámadtak az iszlám vallást betiltani akaró Stram Kurs vezetőjére, Rasmus Paludanra.

Eddig mi kérdeztünk, most viszont a ti koronavírus-járvánnyal kapcsolatos instagramos kérdéseitekre válaszolnak a politikusok.

Karácsonyék szerint rengeteg pénzt vonnak el jövőre a fővárostól, ezért mielőtt leül a kormánnyal, meg akarja várni a június 10-re esedékes belügyminiszteri egyeztetést az önkormányzati szövetségekkel.

Jó hír: már nem kell sem negatív koronavírus-teszt, sem pedig kéthetes karantén akkor, ha Csehországba, Szlovákiába vagy Ausztriába utazunk.

A hét kérdése

Egy etnikailag sokszínűbb Nagy-Magyarországban a politikai térkép is egészen más lenne, mint most. Hogy mennyire, arról csináltunk egy szavazást!

Azért ide elnéznénk

Még ha online is, de június 5. és 6. között a Rosalia borfesztivál keretében lesznek élő interjúk borászokkal, művészekkel és a gasztronómia képviselőivel.

Saját kézzel lehet levendulát szedni a kevélyhelyi levendulamezőn. Aki kipróbálná, június 5. és 14. között teheti
meg Pilisborosjenő mellett!

DrMáriás festményeit Győrfi Pálról, a nyugalomhipnózis nagymesteréről, vagy Müller Cecíliáról, Baby Yoda megmentőjéről június 6-tól nézheted meg Szentendrén.

Mi fog történni az albérletpiaccal a koronavírus-járvány miatt kibontakozó gazdasági válság hatására? Június 9.

Ipari stílusű bútorok, munkavédelmi plakátok és sok más június 13-án.

Ezt is szerettétek

Járvány utáni munkaerőpiaci körkép a Helyzetben.

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Fogadják el a munkavállalók, hogy a közelgő válság miatt komoly áldozatokat kell hozniuk az állásukért – legalábbis az Iparkamara elnöke, Parragh László szerint. De mit szólnak ehhez a szakszervezetek?

Sok felvidéki városba a magyar polgármesterek hívták be a megszálló csehszlovák katonákat. Itt a Trianon 100 podcast harmadik része.

És a koronavírus-járvány, vagy az azt követő válság kezelése lehet majd a 2022-es kampány fő témája? Böcskei Balázs és Mráz Ágoston Sámuel a Helyzetben!

Twitter megosztás Google+ megosztás