Karácsony Gergely az összes ellenfelét lefideszbábozta

Szerző: Bakó Bea
2019.09.24. 17:27

A Fidelitastól megtudhattuk, hogy Budapest nem cirkusz, Karácsony válasza erre az, hogy Budapest nem bábszínház.

Karácsony Gergely az összes ellenfelét lefideszbábozta

Nyilvánvalóan a Fidelitas „Budapest nem cirkusz” kampányára rájátszva

„Budapest nem bábszínház” feliratú plakátok jelentek meg a fővárosban, amelyen Orbán Viktor marionettként rángatja zsinóron Tarlós Istvánt, Berki Krisztiánt, Puzsér Róbertet és Thürmer Gyulát, vagyis Karácsony Gergelyen kívül az összes főpolgármester-aspiránst.

A bábszínházas plakáton fel is van tüntetve, hogy annak felelős szerkesztője Karácsony Gergely.

A plakát apró szépséghibája, hogy a munkáspárti Thürmer Gyulának végül nem sikerült a szükséges ötezer ajánlást összegyűjtenie, így nem tudott elindulni a főpolgármester-választáson.

Miután Karácsony Gergelyt telefonon nem tudtuk elérni, megkérdeztük a Párbeszéd sajtóosztályát, hogy hogyan maradhatott rajta a plakáton Thürmer Gyula, illetve azt is, hogy mire alapozzák, hogy Tarlóson kívül az összes többi ellenzéki jelölt a Fidesz bábja.

Főleg érdekes ez a kérdés Puzsér Róbert vonatkozásában, akiről Karácsony Gergely az Azonnalinak adott interjújában (amely itt olvasható az Azonnalin) azt mondta az ezzel kapcsolatos kérdésre: 

„Puzsér Róbert őszinte szándékait nem vonom kétségbe, ő alternatívát próbál kínálni.”

Egyelőre nem kaptunk választ a sajtóosztálytól, csak annyi visszajelzést, hogy tudják, melyik plakátokról van szó. Amint részletesebb választ kapunk, beszámolunk róla.

FRISSÍTÉS: Szerda délelőtt a Párbeszéd sajtóosztálya olyan semmitmondó választ küldött a konkrét kérdéseinkre, hogy azt bármelyik minisztérium, vagy az OBH hírhedt sajtóosztálya is megirigyelhetné. „Az egyesült ellenzék közös főpolgármester-jelöltje Karácsony Gergely. Aki október 13-án rá szavaz, a változásra szavaz.”

FOTÓ: Hutter Marianna / Azonnali

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek