Meg is van a legjobb kampányígéret: influenszerképzés a fiataloknak

Szerző: Fekő Ádám
2019.09.23. 18:44

A fideszes Alakszai Zoltán annyira érzi a fiatalok vágyait, hogy fel is villantotta előttük a tökéletes élet lehetőségét.

Meg is van a legjobb kampányígéret: influenszerképzés a fiataloknak

Karácsony Gergely a kanyarban sincs a 14 éven aluliaknak beígért ingyenes BKV-val, hiszen a Fidesz-KDNP színeiben induló Alakszai Zoltán ifjúságpolitikai programja olyat mutat fel, amit minden fiatal álma: a mentorprogram és újságírói képzés mellett

influenszerképzést is ígért Miskolcra!

A 33 éves Alakszai hangsúlyozta, hogy Borsod fővárosa trendi és menő környezetet fognak teremteni, ha őt választák meg októberben a város irányítására, a pontos gondolatait Facebookon osztotta meg a világgal.

Bár Alakszaival megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot annak érdekében, hogy elmagyarázhassa, pontosan mi az az influenszerképzés, amit polgármesterként ideálisnak tartott, illetve ahogy hetekkel ezelőtt, úgy most is megpróbáltunk tőle interjút kérni (ellenfeléhez hasonlóan), de választ nem kaptunk tőle.

A korábban jogászként dolgozott férfi akkor került reflektorfénybe, amikor Miskolc eddigi fideszes polgármestere, Kriza Ákos egészségügyi okokra hivatkozva visszalépett az indulástól. A honlapja élesedéséig csak annyit lehetett róla tudni, hogy Kriza alatt jegyzőként dolgozott a városban, de az például most sem egyértelmű, hogy tagja-e a Fidesznek vagy a KDNP-nek. Annyi biztos, hogy édesanyja 1998 és 2002 között alpolgármester volt a városban, és Kriza Ákost is ellátta tanácsaival a befolyásos üzletasszony.

Azért mégis felmerül, mit csinálhat egy örnkormányzatilag támogatott influenszer Miskolcon? Van pár ötletünk, szavazz!

FOTÓ: Alakszai Zoltán / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek