Elismerte az elmúlt két évben nyilvánosságra került ufóvideók valódiságát az amerikai haditengerészet

Szerző: Pintér Bence
2019.09.18. 12:33

„Azonosítatlan légi jelenségek” vannak a felvételeken, amelyeknek nem szabadott volna nyilvánosságra kerülniük.

Elismerte az elmúlt két évben nyilvánosságra került ufóvideók valódiságát az amerikai haditengerészet

Lehet, hogy az igazság tényleg odaát van:

hivatalosan is elismerte az amerikai haditengerészet, hogy „azonosítatlan légi jelenségek” vannak azokon a felvételeken, amelyek az elmúlt két évben láttak napvilágot.

írja a Motherboard.

Egészen pontosan a New York Times cikkéhez kapcsolódó videóról, illetve erről és erről a videóról van szó, amelyeket a Blink-182 nevű zenekar korábbi gitáros-énekese, Tom DeLonge ufókutató cége hozott nyilvánosságra. Olyan nagyon sok minden ezeken azért nem látszik, bár az ezzel foglalkozó szubkultúra az elmúlt két évben alaposan kielemezte a látottakat.

Mutatjuk az egyik videót:

Az amerikai haditengerészet korábban sosem reagált a videók tartalmára, most azonban John Greenwaldnak ,a The Black Vault nevű, titkosítás alól feloldott amerikai kormányzati dokumentumokat gyűjtő oldal gazdájának erősítették meg, hogy a videókon az ő álláspontjuk szerint is „azonosítatlan légi jelenségek” vannak.

Greenwald és a Motherboard által megszólaltatott többi szakértő is izgalmasnak tartja, hogy az amerikai haditengerészet ezt, a manapság az ufóhívők között is használatban lévő kifejezést használta

ahelyett, hogy a megszokottak szerint drónokról vagy ballonokról beszéltek volna.

Ez persze nem jelenti azt, hogy most már biztos, hogy Pataky Attilát is az idegenek rabolták el, hiszen jelenleg annyi bizonyosodott be, hogy a világ legnagyobb hadserege sem igazán tud mindent megfejteni, és előfordulhat, hogy egy-egy repülő tárgyat vagy légi jelenséget nem tudnak azonosítani.

FOTÓ: To The Stars Academy of Arts & Science

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek