Puzsér: El tudom képzelni, hogy Rogán javasolta Hajdú Péternek Berkit

Szerző: Fekő Ádám
2019.09.11. 16:40

Sőt, a fordítottját is el tudja képzelni! Tovább merültünk az önkormányzati választás budapesti undergroundjának balhézásában, elképesztő neveket bedobva!

Puzsér: El tudom képzelni, hogy Rogán javasolta Hajdú Péternek Berkit

Megígérjük, hogy nem megyünk át üzenőfüzetbe, de azért még egyszer mégis érdemes említést tenni, hogy a budapesti főolgármester-választás nem csak Tarlós István és Karácsony Gergely csatájáról szól: az undergroundban ott van a megmondóemberből indult Puzsér Róbert, illetve az izomceleb Berki Krisztián is. 

Előbb mindenki megdöbbenésére Berkiről derült ki, hogy tízezer aláírással regisztráltatta magát a szavazólapra, ami konkrétan több, mint a január óta kampányoló Puzséré, utána Puzsérék közleményben jelezték, hogy a férfi minimum választási csaló ezzel a húzásával, amire Berki Facebookon dobta vissza, hogy nem csak a modellhadserege, de az összes hozzátartozója pultozott neki, és ráadásul Puzsér csalt szerinte, hiszen ő úgy látja, egy nap alatt gyűjtöttte össze az aláírásai negyedét.

Erről beszéltünk Puzsérral!

+++

El tudja képzelni, hogy ez az önnel legendásan rossz viszonyban lévő, amúgy Berki Krisztián realityjét producerelő Hajdú Péter személyes bosszúja ön ellen?

Azt tudom elképzelni, hogy Hajdú Péter felhívta Rogán Antalt, és ezt javasolta, akinek tetszett. De az is lehet hogy Rogán hívta fel Hajdút.

Mindenesetre megnyerték ügyüknek Kárász Róbertet promoternek, úgyhogy most már együtt dolgoznak a rendszeren kívüli alternatíva kudarcán.

Ezek szerint Berki Krisztiánt kifejezetten ön ellen küldték?

Nem ellenem, a jelenség ellen, amikor politikai osztályon kívüli civil jelöltek lépnek be a politikába. Máshol is van ilyen, Ukrajnában működik, Beppe Grillo Olaszországban kormánytöbbséget szerzett a mozgalmának, Reykjavík polgármestere egy viccpárt elnöke volt. Ez politikai innováció, és ezt akarják Rogánék szétégetni Berki Krisztián jelölésével.

Azt gondolta volna, hogy ennyi évvel a bulvár után egyszer csak megint Berki Krisztiánnal, illetve közvetetten Hajdú Péterrel fog hadakozni?

Bevallom, nem számítottam Hajdú feltűnésére. De ha az ember szerez egy befolyásos ellenséget, akkor azért mindig felbukkanhat.

Rengeteg perük volt, most van folyó ügyük?

Nincs, ez most az új!

Azért beszéljünk Berki válaszáról, szerinte az aláírások negyede egy nap alatt jött össze a Sétáló Budapestnél.

Dehogy jött össze egy nap alatt, micsoda hülyeség! Két héten keresztül folyamatosan gyűjtöttünk, ennek megfelelő ütemben jött össze. Napi 300-500 jött össze.

Azt mondta, ha fizet önnek hárommillió forintot a HírTV, elmegy vitázni Berkivel. Jelentkeztek már?

Nem, de csodálkoznék is, ha igen. Pedig a NER számára ez fagyipénz, de ha tényleg akarják, megrendezhetjük. Ha ott lenne Tarlós és Karácsony is, akkor ingyen is mennék, hiszen az egész kampányt ingyen csinálom szociális munkában. Berkivel viszont ez nem szociális munka, hanem showműsort gyártunk, ráadásul promót Hajdú Péter műsorának. Ha Budapestért küzdünk a nyilvánosságban, az már értelmezhető szociális munkaként.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek