Milo Yiannopoulos alig tud ételt tenni az asztalra, a visszavonulást tervezi

Szerző: Fekő Ádám
2019.09.11. 07:40

Tavaly még Budapesten igazította el a kormány kedvenc médiamunkásait a világ ügyeiben, de mostanra annyira nem érdekel senkit, hogy váltana.

Milo Yiannopoulos alig tud ételt tenni az asztalra, a visszavonulást tervezi

A Magyarországon a közpénzmédia újságíróinak és egyéb jobboldali fenegyerekeknek tartott előadásával sztárrá vált Milo Yiannopoulos úgy tűnik, tényleg csak a kelet-európai haknikban bízhat már: miután gyűlöletbeszédért a Facebook és a Twitter is letiltotta, Telegramon kommunikál a rajongóival, de ott is arról panaszkodik, hogy épp mennyire nincs pénze, ráadásul a rajongói szinte egyáltalán nem támogatják őt. Yiannopoulos egyúttal azt is közölte, hogy nagyon közel van a teljes visszavonuláshoz, ugyanis a nemzetközi szélsőjobb által amúgy is kedvelt Telegramon nem tud elég nagy közösséget kiépíteni – írja a Pink News.

„10 ezres mikroszkopikus követőbázis nem tart fenn olyan embereket, mint én. Ugyanannak az 1000 embernek beszélni, akik közül senki nem vesz könyveket vagy támogat

 – fakadt ki.

Milo Yiannopoulos csillaga már 2018-as budapesti látogatásakor is leáldozóban volt, de akkor még kisebbfajta szenzációt jelentett, hogy az amerikai alt-right brit vezéralakja igazítja el Schmidt Mária meghívására a kormánypárti médiamunkásokat. A még mindig csak 34 éves férfi azzal lett a színtér egyik sztárja rövid időre, hogy homoszexuálisként hangoztatta radikális nézeteit az iszlámról, de neonáci bulikon is rendszeresen tűnt fel, legutóbb pedig nagyjából száz embernek szervezte meg a Straight Pride-ot Bostonban. Egy időben az alternatív híreket lelkesen terjesztő, azóta már földbe állt Breitbart újságírójaként dolgozott.

Először akkor kapott léket a karrierje, mikor egy rádióműsorban kissé túl megengedően beszélt az öregebb férfiak 18 év alatti fiúkkal folytatott szexuális kapcsolatáról. 

FOTÓ: Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek