Miről fog beszélni Orbán Viktor a kötcsei pikniken?

2019.09.03. 14:52

Zárt körben mutat irányt szombaton a miniszerelnök egy jó kis bográcsozás közben, úgyhogy nekünk kell megtippelni, miről lesz szó!

Miről fog beszélni Orbán Viktor a kötcsei pikniken?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal.

Ezen a héten szombaton tartják meg újra a kötcsei pikniket, ami arról híres, hogy Orbán Viktor zárt körben jelöli ki a következő hetek, hónapok irányvonalát a fideszes holdudvarnak. Mivel zártkörű beszédről van szó, ez most valószínűleg nem az a fajta konyhafilozófia lesz, mint például az egész ország előtt tartott tusványosi előadás,

de épp emiatt a széles nyilvánosság valószínűleg csak részleteket ismerhet meg a miniszterelnök gondolataiból.

Azért minket mégis rettentően érdekel, mit fog összegezni, és hova indítja el támogatóit Orbán: mögötte van egy újabb nagy győzelem az EP-választáson, előtte van egy októberi önkormányzati választás, szóval akár vízválasztó időszaknak is mondhatnánk, ha nem használta volna ezt a szót az Egyenes beszéd hétköznap esténként. 

Na de ki ismerhetné jobban a miniszterelnök gondolkodását, mint az Azonnali-olvasó? Erről szavaztatunk most meg téged a hét kérdésében!

Szavazz, jó lesz!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek