+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2019. augusztus 30. péntek, 11:05
A jól elkötött állami pénzeknek, Kubatov Gábor zsenijének vagy az új stadionnak kell hálásnak lennünk ifj. Knézy Jenő életének legszebb napjáért?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal.

 

Csütörtök este valamiféle történelem zajlott a szemünk előtt, de azt beállítottságtól függően lehet váltani, hogy pontosan milyen: vannak, akik szerint az a történelem, hogy a Ferencváros futballcsapata 15 év után bejutott egy európai verseny csoportkörébe, viszont van olyan olvasata is, hogy inkább a meccset közvetítő köztévé, konkrétabban ifj. Knézy Jenő hozta a történelmet azzal, hogy minimum minden idők legnagyobb teljesítményének állította be a teljesítményt. Mindenki hozzátette a magáét persze a a litván Sūduva elleni 4-2-es győzelem kommunikálásához,

 

de amit a független kommentátor szerepét évek óta felvenni képtelen fradista Knézy összeordibált közvetítés címén, az maga a médiatörténelem.

 

Siker ez? Ne beszéljünk mellé, a magyar szint tényleg az, hogy a bajnoki ág kiemelésével és létszámbővűlésekkel már azért szépen megkönnyített Európa Liga csoportköre a világraszóló siker. Sokáig küzdöttek ezért az FTC-nél, hiszen a 2010-es évek óta nagyjából nyíltan állami akarat, hogy szülessen egy sikeres Fradi, ennek megfelelően az államközeli pénzek is olyan lelkesen lapátolódnak Kubatov Gábor klubjához, mintha az Amazonas égne. Szóval tényleg ki kellett ennek jönnie.

 

Na de jöjjön a lényeg, hiszen ez a hét kérdése: vajon minek köszönhető ez az ifjabbknézyjenői univerzumban soha nem látott magaslat a Fradi számára? 

 

Összeszedtünk pár választ, szavazz!

 

Ha esetleg azon gondolkoznál, kell-e ennek örülni, ide, ide vagy ide kattintva olvashatsz róla írott vitát!

 

FOTÓ: Koszticsák Szilárd / MTI alapján

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A Boszniában született német író, Saša Stanišić frankfurti beszédében bírálta Handkét.

Ez úgy sikerült Csorbai Ferencnek, hogy ellenfele, a fideszes Szekó József a kampány közben meghalt. Csorbai pártja, az MSZP egyhetes nyilatkozattal válaszolt a morális kérdésre.

Borkai Zsolt a szexbotránya óta másodszor szólalt meg. Kérdésekre nem válaszolt.

Kilenc méter mély kútba esett egy kecske a fővárosban, tűzoltók kellettek a megmentéséhez. Videós cukiságkontent a politikába belefáradt olvasóknak!

Zelenszkij elnöksége óta az orosz és az ukrán közvélemény is pozitívabban tekint a másik országra, amellyel de facto egyébként háborúban áll.

És azt, hogy egy csomó nagyvárosban tarolt az ellenzék? Pedig ott van, csak keresni kell.

Azzal, hogy két női jelöltet is megbuktatott az Európai Parlament, felborult az új bizottságban a nemi egyensúly. Szerinted ki legyen a magyar női jelölt? Szavazz!

A hét kérdése

Egy kormányközeli lap népszavazást akar arról, hogy a konzervatív Debrecen legyen Magyarország új fővárosa a liberális Budapest helyett. Mit szólsz hozzá? Ez a kérdés!

Azért ide elnéznénk

A számok és olvasatok dzsungelében az Ellensúly folyóirat szerzői vágnak majd szépen rendet október 16-án.

Kömlődi Ferenc kiállításmegnyitója Barcs Miklóssal, október 18-án a Jurányi Suterene-ben!

Piactúra, szitabuli, térbeéneklés, séta és számháború a 8-ban. Október 18-19-én!

Bécsben, október 28-án!

Ezt is szerettétek

Minek folyton inspirálódni? – kérdez vissza Tarlós István, mikor arról kérdezzük, melyik kelet-európai város példájából inspirálódhatna Budapest. Nagyinterjű a főpolgival!

Elfogadna-e Tarlóstól tanácsot, és lesz-e Kálmán Olga az alpolgármestere? Azonnali-nagyinterjú Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével!

A főpolgármester-jelölt elmondja, miért foglalkozik ennyit Berki Krisztiánnal, és mit szól a Fidelitas cirkuszos plakátjaihoz, vagy Tarlós megafonozásához. Nagyinterjú!

Bécsben a lakások csaknem egyharmada önkormányzati tulajdonban van, és a város a magáncégek bérházépítési programjait is támogatja, hogy kordában tartsa az albérletárakat. Videó!

Twitter megosztás Google+ megosztás