+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2019. augusztus 30. péntek, 11:05
A jól elkötött állami pénzeknek, Kubatov Gábor zsenijének vagy az új stadionnak kell hálásnak lennünk ifj. Knézy Jenő életének legszebb napjáért?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal.

 

Csütörtök este valamiféle történelem zajlott a szemünk előtt, de azt beállítottságtól függően lehet váltani, hogy pontosan milyen: vannak, akik szerint az a történelem, hogy a Ferencváros futballcsapata 15 év után bejutott egy európai verseny csoportkörébe, viszont van olyan olvasata is, hogy inkább a meccset közvetítő köztévé, konkrétabban ifj. Knézy Jenő hozta a történelmet azzal, hogy minimum minden idők legnagyobb teljesítményének állította be a teljesítményt. Mindenki hozzátette a magáét persze a a litván Sūduva elleni 4-2-es győzelem kommunikálásához,

 

de amit a független kommentátor szerepét évek óta felvenni képtelen fradista Knézy összeordibált közvetítés címén, az maga a médiatörténelem.

 

Siker ez? Ne beszéljünk mellé, a magyar szint tényleg az, hogy a bajnoki ág kiemelésével és létszámbővűlésekkel már azért szépen megkönnyített Európa Liga csoportköre a világraszóló siker. Sokáig küzdöttek ezért az FTC-nél, hiszen a 2010-es évek óta nagyjából nyíltan állami akarat, hogy szülessen egy sikeres Fradi, ennek megfelelően az államközeli pénzek is olyan lelkesen lapátolódnak Kubatov Gábor klubjához, mintha az Amazonas égne. Szóval tényleg ki kellett ennek jönnie.

 

Na de jöjjön a lényeg, hiszen ez a hét kérdése: vajon minek köszönhető ez az ifjabbknézyjenői univerzumban soha nem látott magaslat a Fradi számára? 

 

Összeszedtünk pár választ, szavazz!

 

Ha esetleg azon gondolkoznál, kell-e ennek örülni, ide, ide vagy ide kattintva olvashatsz róla írott vitát!

 

FOTÓ: Koszticsák Szilárd / MTI alapján

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Trianon következménye a vízfejűség és az együttélés kultúrájának elvesztése is, azt pedig el kell felejteni, hogy „mindent vissza”. Videó.

Eddig a nyilvánosság előtt nem ismert momentumosok jelentkeztek Fekete-Győr András helyére, de még nagyobb a verseny az elnökségi helyekért.

Hamarosan nyithatnak a fürdők, múzeumok, színházak, és ha minden jól megy, két hét múlva már személyesen is kérdezhetnek az újságírók kormányinfón. A részletek!

Ezt azután mondta nekünk, hogy erdélyi magyar extremizmusról és az erőszak veszélyéről értekezett hosszasan.

Ungváry Krisztián segédletétől kezdve az Ismerős arcokén át a legkülönfélébb módon várhatunk megemlékezést. Mutatjuk, mit!

A filmcsatornák hétvégi délutánjainak egyik legstabilabb szereplője szinte semmit nem vesztett minőségéből.

A svéd fővirológus bírálta országa járványügyi kezelését, noha maga találta ki a különutat. Most elismerte: túl sokakat vesztettek el.

A hét kérdése

Egy etnikailag sokszínűbb Nagy-Magyarországban a politikai térkép is egészen más lenne, mint most. Hogy mennyire, arról csináltunk egy szavazást!

Azért ide elnéznénk

Még ha online is, de június 5. és 6. között a Rosalia borfesztivál keretében lesznek élő interjúk borászokkal, művészekkel és a gasztronómia képviselőivel.

Saját kézzel lehet levendulát szedni a kevélyhelyi levendulamezőn. Aki kipróbálná, június 5. és 14. között teheti
meg Pilisborosjenő mellett!

DrMáriás festményeit Győrfi Pálról, a nyugalomhipnózis nagymesteréről, vagy Müller Cecíliáról, Baby Yoda megmentőjéről június 6-tól nézheted meg Szentendrén.

Mi fog történni az albérletpiaccal a koronavírus-járvány miatt kibontakozó gazdasági válság hatására? Június 9.

Ipari stílusű bútorok, munkavédelmi plakátok és sok más június 13-án.

Ezt is szerettétek

Járvány utáni munkaerőpiaci körkép a Helyzetben.

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Fogadják el a munkavállalók, hogy a közelgő válság miatt komoly áldozatokat kell hozniuk az állásukért – legalábbis az Iparkamara elnöke, Parragh László szerint. De mit szólnak ehhez a szakszervezetek?

Sok felvidéki városba a magyar polgármesterek hívták be a megszálló csehszlovák katonákat. Itt a Trianon 100 podcast harmadik része.

És a koronavírus-járvány, vagy az azt követő válság kezelése lehet majd a 2022-es kampány fő témája? Böcskei Balázs és Mráz Ágoston Sámuel a Helyzetben!

Twitter megosztás Google+ megosztás