+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Tóth Eszter
2019. július 31. szerda, 16:04
A magukban szórakozók szerinte sosem fogják megérteni, milyen fárasztó szülőként eltölteni egy napot Disney Worldben, ezért nem is szabadna ott lenniük.

„A végletekig felháborít, amikor gyermektelen párokat látok Disney Worldben!” – írta egy dühös anyuka, aki legszívesebben kitiltaná a gyermektelen fiatalokat onnan. A hónapokkal korábbi Facebook-posztja most kezdett hirtelen terjedni a közösségi médiában.

 

Elmondása szerint akkor telt be nála a pohár, amikor hároméves fiával órákat kellett volna sorbaállnia egy Mickey egeres perecért, a sor elején vásárló nőnek ráadásul szerinte túl rövid nadrágja volt.

 

A magukban szórakozók szerinte sosem fogják megérteni, milyen fárasztó szülőként eltölteni egy napot Disney Worldben, ezért nem is szabadna ott lenniük.

 

A nő a gyermektelenek kitiltása mellett azt is követelte, hogy az anyukák egyből a sorok elejére kerülhessenek. 


Bár állítása szerint Disney Land a gyerekeknek lett kitalálva, a gyakorlatban rengeteg olyan felnőtt számára áll nyitva, akik lélekben fiataloknak érzik magukat. A Morning Consult 2018-as felmérése szerint

 

a gyermektelen 25-40 év közöttiek legalább hetvenöt, míg a gyermekeseknek hetvennyolc százaléka tervezi, hogy idén is meglátogatja az élményparkot.

 

Az idősebb korosztály körében ez az arány csak ötvennyolc százalék.  

 

A dühös édesanya véleményére a Twitter felhasználói cáfoltak rá. Sokan elmondták, hogy bár vannak gyermekeik, ők is szívesen visszatérnének Disney Landbe nélkülük is, az élményparkok ugyanis mindenkinek szólnak – derül ki az Independent cikkéből.

 

Az reklamációt olvasva már az is kérdéses, hogy a felháborodott szülő kizárólag a gyermekek komfortérzetét szeretné-e megvédeni, mivel a kirohanás ezekkel a sorokkal zárul: „Rohadtul utálom a gyermektelen nőket, akikben még ég a szenvedély!”

 

FOTÓ: Pxhere

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A magyar származású üzletember davosi beszédében azt állította, a Facebook azon dolgozik, hogy idén újraválasszák Donald Trumpot.

A német nemzetiségi listáról bejutott parlamenti képviselő, Ritter Imre mélyen hallgat.

Olga Ljubimova óriási aranyköpéseket felejtett a régi blogján: baromira nem értem a művészfilmeket, nem akarom megnézni a Mona Lisát, a British Museum időpazarlás volt, a Louvre-ba soha nem is mennék.

További gesztusokat tenne a spanyol kormány a katalánok felé. Nem véletlenül, hiszen tőlük függ a parlamenti többség.

A hétvégi olasz tartományi választások majd megmutatják: újjáépülés, vagy végleges leépülés következik-e.

Csalódott-e az MSZP-s Pollreisz Balázs győri polgármesterjelölt, hogy egy volt párttársa nyíltan a fideszes jelölt mellé állt? Válaszolt az Azonnalinak!

Az európai labdarúgó bajnokságok első osztályainak bevételi listáján Magyarország befért a legjobb húszba, a bevételi források eloszlásában Kazahsztánhoz hasonlítunk.

A hét kérdése

A két zöldpárt már az összefogásvitában is ugyanott áll, egybe kell-e tehát olvadniuk? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Mit tettek a világ vezetői, hogy megfékezzék a klímaváltozást? Erre keresik a választ a MagNet Közösségi Házban január 24-én pénteken. Filmvetítés után szakértők beszélgetnek!

Beszélgetés, britpop DJ, pezsgő. Január 31-én, mikor máskor?

Erről a Fidesz is gyakran beszél, de ez most más lesz. Jakab András jogász és Gyurgyák János történész adnak elő február 12-én.

Kiállítás Jankovics Marcell ismert és kevésbé ismert műveiből: animációktól Trianon-rajzokig. Február 2-ig a Műcsarnokban.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Digital Health Summit, a digitális egészségügyi megoldásokon dolgozó szakemberek, fejlesztők, befektetők és az egészségügyi intézményvezetők fóruma.

Twitter megosztás Google+ megosztás